metalshow

Raluca Moianu revine la TVR 1

Din 21 martie, la Perechea potrivită, la TVR 1

Raluca Moianu se întoarce la TVR 1, unde va prezenta o nouă emisiune din grila de primăvară a postului. Din 21 martie, Raluca Moianu moderează, la TVR 1, Perechea potrivită, o emisiune care dă şansa oamenilor de orice vârstă de a-şi găsi sufletul pereche.

În fiecare săptămână, trei bărbaţi şi trei femei se întâlnesc în platoul emisiunii Perechea potrivită, încercând, pe parcursul a trei zile, să se cunoască. În acest timp, specialişti în psihologie, astrologie şi în comunicare non-verbală vor aprecia şansele lor de a forma cupluri.

Din anul 2000, numele Ralucăi Moianu s-a identificat cu o emisiune de succes a Televiziunii Române: Iartă-mă, pe care a prezentat-o la TVR timp de şapte ani.

„Mi-am împărţit mereu viaţa între radio şi televiziune. Am avut însă norocul să fac lucruri care-mi plac şi să fiu iubită”, mărturiseşte Raluca.

Raluca Moianu şi-a început cariera în 1994, la Radio Contact, unde a fost director de programe timp de aproape 10 ani. Primul pas în televiziune l-a făcut la Soti, apoi a lucrat, în paralel cu activitatea de radio, la programele pentru copii de la TVR (în emisiunea Şapte note fermecate). Îşi aduce aminte cu mare plăcere de primul interviu luat pentru Radio Contact lui Jacques Yves Cousteau sau de interviurile pentru Televiziunea Română cu vedete internaţionale (Ricky Martin, Joaquin Cortez, Juan Pablo Montoya).

În 2006 a pus umărul la lansarea Magic FM, a fost director de programe până în 2008, când a hotărât să participe la crearea unui radio nou pe format oldies.

Din 21 martie, Raluca revine pe micul ecran. „Sper ca de această dată telespectatorii TVR 1 să verse doar lacrimi de fericire. La Iartă-mă aveam parte şi de multă tristeţe", mai spune Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii Perechea potrivită de la TVR 1.

Bucuresti, 03.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *