metalshow

Raluca Lazarut a primit un portbagaj de flori

Aflata in prima zi a caravanei „Super Bingo Metropolis – câstigi pe bune!”, in judetul Bihor, Raluca Lazarut a fost asaltata de admiratori si admiratoare care i-au cerut autografe si i-au daruit flori. Nici colegul sau de emisiune, Escu, nu s-a lasat mai prejos, fiind coplesit la Giurgiu de doamnele si domnisoarele care i-au pus fel de fel de intrebari si nu toate despre regulamentul concursului.

Frumoasa prezentatoare a shouwului cu premii Super Bingo Metropolis, Raluca Lazarut s-a aflat miercuri la Bihor pentru a le oferi telespectatorilor informatii despre premii, regulamentul concursului, a le oferi cartoane gratis si a-i vizita pe câstigatorii editiilor anterioare. Bihorenii au fost incântati sa o vada, dovada stând bratele de flori pe care aceasta le-a primit in cursul zilei petrecute la Oradea, Salonta si in comunele din care erau originari câstigatorii.

„Azi e prima zi din Caravana si nu ma asteptam sa primesc de la telespectatori flori pe strada, in pietele publice, in galeriile hypermarketurilor. Am primit tât de multe ca abia daca imi mai incap in portbagajul masinii. Sunt coplesita de ospitalitatea oamenilor de aici”, a marturisit prezentatoarea. â

In cursul zilei de astazi, vedeta Antena 1 a vizitat si o parte dintre câstigatorii editiilor anterioare printre care si o femeie al carei câstig a fost de 10 miliarde de lei vechi. Incântata de prezenta Ralucai, femeia i-a aratat masina cumparata din banii primiti, dar si cum planuieste sa isi construiasca noua casa. Emotia a fost reciproca. „Am mai spus si cred ca o sa tot spun atât timp cât se va difuza acest show: Te simti extraordinar când vezi cum li se implinesc visele oamenilor si cum iti multumesc ca ai contribuit si tu, oricât de putin, la realizarea lor”, a mai adaugat Raluca.

Nici Escu, colegul de platou al Ralucai nu a scapat de fanele de la Giurgiu, orasul n care s-a aflat astazi. Admiratoarele i-au cerut autografe si i-au pus tot felul de intrebari. Un dintre ele, aceea daca este casatorit. Si nu cu oricine, ci chiar cu colega sa de  emisiune: “M-au intrebat câteva doamne daca Raluca este sotia mea. Mi s-a parut amuzanta intrebarea si am intrat in joc spunându-le ca, da, este sotia mea, dar ma insala din când in când cu Tociu si Palade. La final a trebuit sa rup magia si sa le spun ca am facut o gluma si ca suntem doar amici si colegi de platou”, a spus Escu, prezentatorul Super Bingo Metropolis.

Nu doar locuitorii din Giurgiu au fost curiosi sa afle daca Raluca Lazarut si Escu formeaza un cuplu si in viata reala, Raluca primind si ea intrebari asemanatoare la Oradea.  Si ea i-a dezamagit insa pe telespectatorii curiosi, spunându-le ca cei doi sunt doar prieteni.

Bucuresti, 04.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *