free download 78 travel guides written by experts

Raluca a parasit aseara competitia Burlacul

Aproape un milion de telespectatori au urmãrit disputa dintre Adelina şi Cristina

Emoţii mari pentru pretendentele Burlacului Vladimir Drãghia. Mai dur ca niciodatã, Burlacul le-a criticat aspru pe frumoasele sale pretendente şi totodatã, pentru prima oarã în show, şi-a dezvãluit sentimentele ce i le poartã uneia dintre ele. Aproape un milion de telespectatori din mediul urban au urmãrit asearã, în minutul de aur, 21:53, momentul tensionat dintre Cristina şi Adelina.

Ca de fiecarã datã, ceremonia trandafirului le dã mari bãtãi de cap pretendentelor Burlacului. Este momentul în care fiecare dintre ele îşi revede greşelile şi simte cã pentru ea, lupta se apropie de final. Irina, cea mai norocoasã dintre ele, a scãpat mai devreme de toate aceste emoţii, primind trandafirul roşu la întâlnirea privatã cu Vladimir. Celelalte fete însã simt cum inima le sare din piept.

Mai dur ca nicioadatã, Burlacul şi-a criticat aspru pretendentele. „M-aţi acuzat de multe, problema nu este cã aş avea pe altcineva, ci cã am nişte standarde foarte înalte, la care vreau sã se ridice şi persoana de lângã mine!” le-a spus dur Vladimir.

Andra şi Raluca au rãmas în lupta pentru ultimul trandafir. „Andra, cu tine chiar am o problemã, pentru cã eşti prima de care m-am apropiat şi ţi-am spus lucrul ãsta. Pentru mine chiar a însemnat mult faptul cã ţi-am mãrturisit cã îmi placi foarte mult şi m-ai dezamãgit. Nu ai avut reacţia pe care mi-o doream. Aşteptam mult mai mult de la tine, însã totuşi îţi mai dau o şansã!” . Pentru Raluca însã, a doua şansã nu a mai existat. Înlãcrimatã şi dezamãgitã cã nu a avut timp sã îi demonstreze Burlacului cã poate mai mult şi cã meritã sã îi fie alãturi, Raluca a pãrãsit asearã competiţia.

Aproape un milion de telespectatori din mediul urban au urmãrit asearã în minutul de aur, la 21:53, momentul tensionat dintre excentrica Adelina şi temperamentala Cristina. Vrând sã îşi plãteascã nişte poliţe mai vechi, cele douã concurente nu au ţinut cont nici mãcar de prezenţa lui Vladimir, iar reproşurile au curs necontenit.

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informaţii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

După ce Cătălin Botezatu şi-a căutat aleasa inimii, iar miliardarul Edward Popescu Strohlen a găsit-o, un alt burlac este acum în căutarea sufletului pereche. E tânăr, chipeş, rebel şi nonconformist. Vladimir Drăghia, actorul care a cucerit inimile telespectatoarelor în serialul Narcisa Salbatică, este Burlacul celui de-al treilea sezon al show-ului de succes difuzat de Antena1. Dacă aşa arată premiul, imaginează-ţi lupta. Cel mai bun băiat rău îşi caută aleasa la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul all urban
Perioada 29 martie 2012

Bucuresti, 30.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *