free download 78 travel guides written by experts

Raliul Tara Barsei – din nou acasa…

Înainte de Raliul Ţara Bârsei, echipajul Ernest Mulner-Eugen Pop se arată ca de fiecare dată optimist. Iar de această dată, starea este amplificată de faptul că etapa are loc acasă.

După ce la Sibiu a ocupat locul I la grupa A, Skoda Fabia RS este pregătită să lupte în continuare pentru obţinerea unor rezultate care să o menţină o pe podium.

Raliul Ţara Bârsei se anunţă un macadam cu trasee pe suprafaţe foarte bune, unde este necesară o tehnică bună şi sigură de pilotaj. Din cele 7 probe, una va avea loc în Braşov, iar restul în Covasna. Superspeciala de vineri de la Braşov se anunţă un eveniment deosebit pentru că va avea loc chiar în centrul oraşului. Echipajul Delcar Motorsport este pregătit să ofere tuturor braşovenilor un spectacol pe cinste.

“Ca de fiecare dată, suntem optimişti. Sperăm ca pe tot parcusul etapei să păstrăm maşina în condiţii bune, în special pentru că aceasta a fost solicitată în etapa de la Sibiu.

În timpul care s-a scurs de la ultima competiţie, am reuşit să pregătim materialul de concurs, iar acum putem aprecia că se află într-o stare foarte bună. Astfel, ca de fiecare dată, dorim să le dăm o replică tuturor coechipierilor noştri din grupa A”, a declarat Ernest Mulner.

“Ne bucurăm că putem fi prezenţi la start, mai ales că este vorba de un raliu ce are loc “acasă”. Pentru aceasta, dorim să le mulţumim celor care ne-au fost aproape şi în această etapă, făcând posibilă participarea noastră. Sperăm ca în finalul cursei să ne aflăm pe podium, pentru că asta ne-ar ajuta să ne consolidăm poziţia în clasamentul general pentru finalul de campionat.”, a mai ţinut să adauge pilotul Ernest Mulner.

Bucuresti, 21.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *