Shadow

Raiffeisen Property Holding Internațional anunță noua echipă de management pentru SkyTower și operațiunile locale

Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI) anunță noua echipă de management pentru operațiunile din România, unde deține și administrează SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, și clădirea învecinată FCC Office.

Noua structură de management cuprinde patru membri.

Adriana Dragoescu, CEO RPHI România, are rolul de coordonare a activităților locale de închiriere și marketing; Bernd Steingruber, responsabil de programele de dezvoltare și operațiuni tehnice; Cătălin Ștefan, responsabil de activitatea financiară a companiei, iar Leo Forstner, în calitate de reprezentant al acționarului austriac, se va ocupa de strategia și cultura organizațională a companiei.

RPHI, unul dintre principalii investitori din sectorul de real estate locală, a stimulat dezvoltarea noului cartier de afaceri Floreasca – Aurel Vlaicu din jurul SkyTower prin construirea celei mai iconice clădiri de birouri din capitală, care treptat a devenit nucleul zonei.

Sky Tower 1

“Ne concentrăm pe inovația în domeniul imobiliar. SkyTower este un reper iconic, iar RPHI va continua strategia de a oferi soluții inovatoare în piețele imobiliare din Europa Centrală și de Est”, a declarat Adriana Dragoescu, CEO al RPHI România.

Sky Tower 2

Cu peste 15 ani de experiență în gestionarea activelor și în proiecte de dezvoltare imobiliară, Adriana Dragoescu va asigura continuitatea standardelor de calitate pentru operațiunile și serviciile locale din portofoliul RPHI.

Adriana Dragoescu, CEO RPHI România
Adriana Dragoescu, CEO RPHI România

În calitate de membru cu vechime și experiență al departamentului de dezvoltare RPHI, Bernd Steingruber, din poziția de manager senior de proiect, a coordonat dezvoltarea clădirii SkyTower din București, a parcului de birouri Expo 2000 din Sofia și a altor proiecte imobiliare similare din Austria și regiunea CEE.

Bernd Steingruber, RPHI România
Bernd Steingruber, RPHI România

Cătălin Ștefan, CFO al RPHI România, a deţinut de-a lungul carierei diferite poziţii de management în domeniul consultanței și al serviciilor financiare.

Cătălin Ștefan, RPHI România
Cătălin Ștefan, RPHI România

Leo Forstner, membru al echipei locale din această toamnă și reprezentant RPHI în board-ul local, are o experiență vastă acumulată în cadrul Raiffeisen Group, în roluri precum manager de investiții, risk management sau auditor.

Leo Forstner, RPHI România
Leo Forstner, RPHI România

www.skytower.ro

Despre Raiffeisen Property Holding International

Raiffeisen Property Holding International este centrul de competențe imobiliare al Raiffeisen Bank International, activitatea principală fiind dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare în Austria și piețele din Europa Centrală și de Est.

În România, compania deține și operează două proprietăți de referință, SkyTower și FCC Building. Cele două clădiri de birouri sunt situate în cea mai dinamică zonă de afaceri din București – Barbu Văcărescu-Floreasca.

www.rphinternational.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *