Raftul Denisei

Noua colectie de literatura straina a Editurii Humanitas, Raftul Denisei, a fost lansata joi, 18 mai, in Music Club din Bucuresti.

La eveniment au vorbit Mihaela Radulescu, Simona Kessler, Mihaela Spineanu, Denisa Comanescu, Florin Iaru si Gabriel Liiceanu. Prezentarea colectiei si spumoasele schimburi de replici dintre vorbitori au fost urmate de un moment de jazz cu Teodora Enache.

Colectia Raftul Denisei a debutat cu sapte titluri: Sarah Hall — Michelangelo Electric, Kurt Vonnegut — Pianul mecanic, Stefan Heym — Relatare despre Regele David, John Fante — Intreaba praful si, din seria de autor Isabel Allende, Zorro, Casa spiritelor si Fiica norocului.

"Voi continua o colectie de prestigiu, Raftul intai", declara Denisa Comanescu, coordonatoarea colectiei. "Dar va fi Raftul Denisei si voi aseza aici numai cartile pe care le iubesc. Sper sa se impuna prin frumusetea ei, originalitate si printr-o imensa placere a lecturii. Sa fie bransata la marile titluri ale zilei, sa fie dinamica si accesibila, intr-un cuvant, cool", adauga ea.

Bucuresti, 23.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *