bucharest tech week 2021

Rafinament si linii senzuale: noul dispozitiv 3G de la Nokia

Noul Nokia 6555 se remarcă printr-un design pliabil extrem de armonios, îmbogăţit prin prezenţa unui ceas analog original

Nokia a anunţat astăzi lansarea unui nou telefon mobil 3G, care îmbină măiestria unui design original, de înaltă calitate, cu un set de funcţii remarcabile. Nokia 6555 răspunde celor mai înalte aşteptări în materie de estetică prin intermediul ceasului analog exterior, care conferă telefonului o eleganţă atemporală, specifică obiectelor de lux. Nokia 6555 este primul telefon WCDMA cu design pliabil armonios, având o articulaţie încastrată, care permite crearea unei linii drepte, continue, în momentul deplierii. Formele discrete şi ergonomice ale dispozitivului oferă o experienţă plăcută la atingere şi utilizare. Nokia 6555 reprezintă o opţiune accesibilă pentru utilizatorii care au cunoştiinţe avansate despre telefoanele mobile. Telefonul Nokia 6555 urmează să fie disponibil în următoarele săptămâni la preţul estimativ de 200 Euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile produsului. Contribuind la atractivitatea dispozitivului, afişajul interior QVGA de 240×320 pixeli şi 16 milioane de culori – de două ori mai multe culori decât cele perceptibile de ochiul uman – este ideal pentru vizualizarea de imagini şi secvenţe video. Camera cu zoom 6x oferă funcţii extrem de flexibile şi opţiune pentru vizor pe afişaj complet, astfel încât veţi putea surprinde întotdeauna imaginea dorită. Funcţia de auto-portret şi capabilităţile de împărtăşire conţinut video vă permit să vă bucuraţi de momentele speciale împreună cu cei dragi.

“Cunoscătorii se aşteaptă la produse cu un design şi o calitate superioară. Noi am înţeles aceste aşteptări şi, astfel, am creat telefonul Nokia 6555. Nokia 6555 este un accesoriu sofisticat, care oferă toate acele funcţii remarcabile pe care utilizatorii le aşteaptă de la Nokia,” a declarat Markku Suomi, Product Group Director, Mobile Phones, Nokia.

Prin intermediul unor elemente, precum design-ul subţire cu linii discrete, cei 30 MB de memorie internă pentru utilizator (cu suport pentru memorie extensibilă microSD) şi conectivitatea fără fir Bluetooth, Nokia 6555 stabileşte un nou standard pentru clasa de telefoane din care face parte.

Principalele caracteristici:
Design pliabil original
Afişaj exterior cu ceas analog elegant
Afişaj luminos cu 16 milioane culori
Acoperire WCDMA şi GSM (bandă cvadruplă)

Bucuresti, 21.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *