Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Radu Soviani a fost desemnat cel mai bun jurnalist din domeniul financiar

Radu Soviani a primit premiul pentru cel mai bun jurnalist din domeniul financiar. Premiul i-a fost oferit de Asociaţia Brokerilor, în cadrul Galei Premiilor Pieţei de Capital 2009.

Radu Soviani este redactor şef Business Standard şi realizator al emisiunii The Money Show la postul de televiziune de business The Money Channel. Radu a fost primul ziarist român care a transmis pentru TV, în direct, de la un summit G8. Este, de asemenea, primul jurnalist român care a transmis de la London Stock Exchange, după căderea Lehman Brothers. Are un masterat în buget, trezorerie şi fiscalitate, este doctorand în monedă şi credit şi a câştigat mai multe premii de excelenţă. Din acest an, este alumnus al International Visitor Leadership Program, un proiect al Departamentului de Stat pe tema sistemului financiar american, destinat liderilor din domeniul politic, economic şi jurnalistic.

În cadrul evenimentului s-au mai acordat premii companiilor, investitorilor şi personalităţilor care au contribuit în ultimul an prin iniţiativele lor la promovarea şi dezvoltarea pieţei de capital din România.

Gala Premiilor Pieţei de Capital, organizată de Asociaţia Brokerilor, a devenit un eveniment de referinţă, ajungând în acest an la cea de-a opta ediţie. Pe lângă cele opt premii pe care brokerii le-au acordat, Asociaţia a mai dat două premii speciale:unul doamnei Graţiela Iordache, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice şi cel de-al doilea doamnei Narcisa Oprea, partener Schoenherr. De asemenea Bursa de Valori Bucureşti, Partenerul Oficial al evenimentului, a acordat două premii speciale. Acestea au revenit Guvernatorului Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, şi Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare.

Bucuresti, 27.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *