Radu Almasan lanseaza “Taj Mahal”, single-ul de debut al proiectului sau solo, printr-un concert in True Club

Dupa ce la inceputul anului a aniversat 17 ani de la debutul trupei Bosquito prin concertul “Sa nu spui ce-am facut aseara” de la Arenele Romane, Radu Almasan este pregatit pentru urmatorul pas in cariera sa muzicala.

Artistul ce a stat in spatele unor hituri precum “Intuneric in colori”, “Doua maini” si “Cand ingerii pleaca” lanseaza pe 11 mai “Taj Mahal”, primul single solo, intr-un concert intim in True Club.

radu-almasan
Dacă prin intermediul formatiei Bosquito, Radu ofera omagiu muzicii latine, balcanice si rock, prin intermediul acestui proiect solo isi afirma dragostea pentru muzica traditionala americana, “Taj Mahal” imbinand folk-ul american, muzica electronica și gospelul.

Radu Almasan este cunoscut ca solistul, compozitorul și liderul trupei Bosquito. Debutand la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de rock. In perioada 2002 – 2005, Bosquito a avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania printre care “Doua maini”, “Marcela” si “Hopa Hopa”. A urmat o pauza de aproape 7 ani in care solistul s-a stabilit in America, unde a concertat alaturi de trupa sa indie-rock, Madame Hooligan.

Odata cu intoarcerea in tara si reinceperea activitatii, Bosquito a concertat in deschiderea concertului Shakira. A urmat albumul “Babylon” (2014), de pe care au fost extrase 3 single-uri principale: “Cand ingerii pleaca”, “Prieteni” si “Intuneric in culori”, o colaborare cu Ovidiu Lipan Tandarica.

Va asteptam in sufrageria True Club pentru a asculta in premiera live piesa “Taj Mahal”!

*Intrarea este libera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *