free download 78 travel guides written by experts

RADOR a lansat Fluxul Stiri Locale si Fluxul Inedit

Radio Romania a aniversat la data de 1 noiembrie 81 de ani de existenta. Cu acest prilej, Rador, agentia de presa a Radio Romania, ofera tuturor partenerilor sai doua noi fluxuri.
 
Fluxul Stiri Locale are acoperire nationala si furnizeaza informatii din toate domeniile de interes: social, economic, politic, cultural.
 
Cuprinde, in medie, 50 de stiri pe zi si va fi transmis de luni pana vineri in flux continuu. Este un produs destinat, mai ales, presei locale si
contine stiri furnizate de corespondentii interni ai Radio Romania, de studiourile regionale, cat si stiri de la aministratiile locale.
 
Va fi furnizat in timp real, in format electronic, cat si in format multimedia.

Fluxul Inedit cuprinde stiri difuzate de mediile academice, de presa nationala si internationala. Domenii de interes: curiozitati, astronomie,
IT, sanatate, stiinta, cultura si multe altele.

Fluxul Inedit va provoaca sa aflati cate lucruri interesante se descopera in fiecare zi, cum putem duce o viata sanatoasa, cat de mult ne putem relaxa consumand stiri de calitate.
 
Contine, in medie, 25 de stiri pe zi si va fi transmis de luni pana vineri in flux continuu.

Fluxul va fi furnizat in timp real, in format electronic, cat si in format multimedia.

Fluxul Stiri Locale si Fluxul Inedit vor fi difuzate promotional pentru toti partenerii Rador pana la data de 31 decembrie. Va dorim lectura placuta!

Bucuresti, 02.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *