free download 78 travel guides written by experts

Radio ZU pune la bataie cel mai mare premiu in bani din istoria radiolui

80.000 de lei pentru cine ghiceşte combinaţia seifului ZUbingo

Morar şi Buzdugan sunt pregătiţi să dea cel mai mare premiu în bani din istoria radioului. Potul la concursul ZUbingo din Morning ZU, matinalul prezentant de cei doi la Radio ZU, a ajuns la o sumă record. Banii se află în seif la radio. Persoana care va ghici combinaţia de trei cifre ce deschide seiful se va îmbogăţi cu 80.000 de lei.

ZUbingo se desfăşoară de marţi până vineri la Radio ZU în matinalul lui Buzdugan şi Morar. Valoarea iniţială a premiului a fost de 10.000 de lei. Dacă într-o săptămâmă seiful nu esti deschis, premiul se reportează şi se mai adaugă la el înca 10.000 de lei. Cei care vor să participe la ZUbingo trebuie să-şi cumpere cartoanele de joc Super Bingo Metropolis pentru săptămâna în curs şi să fie pe faza la Morning ZU. Morar şi Buzdugan dau în fiecare dimineaţă un cuvânt cheie. Ascultătorii care au cartoanele de joc trebuie să trimită cuvântul cheie prin SMS cât mai repede la 1815. Mesajele cu numerele de ordine 1, 100 şi 300 intră în direct şi îşi încearcă norocul cu seiful. Prima cifră a combinaţiei din sătpămâna în curs este dezvăluită în duminica de dinainte la emisiunea Super Bingo Metropolis de la Antena 1.

Până acum premiul a fost câştigat o singură dată, în a doua zi de concurs. Radu Musoaie din Sibiu a ghicit combinaţia seifului din prima şi s-a ales cu 10.000 de lei. De atunci săptămânile au trecut şi premiul a ajuns la suma record de 80.000 de lei. Suspansul a crescut atât de mult încât Buzdu şi Morar caută metode de a da banii mai repede. În săptămâna această Mihai şi Daniel au dublat numărul de şanse. În fiecare zi sunt şase încercări de deschidere a seifului. Fă-le o bucurie lui Buzdu şi Morar! Scapă-i de bani. Tensiunea îi macină. Pe tine nu?

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *