free download 78 travel guides written by experts

Radio ZU da cel mai mare premiu in bani din istoria radioului

1 MILIARD de lei pentru combinaţia seifului seifului ZUbingo

De marţi, 23 februarie, Radio ZU pune la bătaie 1 miliard de lei – cel mai mare premiu în bani din istoria radioului. În a 11-a săptămână de concurs, premiul la ZUbingo a ajuns la impresionanta sumă de 100.000 RON. Buzdugan şi Morar vor neapărat să dea banii săptămâna asta aşa că au triplat numărul încercărilor de „spargere” a seifului.

 

ZUbingo se ţine la Radio ZU în fiecare săptămână de marţi până vineri. Diferit de această dată este numărul de şanselor pentru ascultători. În fiecare oră de Morning ZU vor fi trei încercări de deschidere a seifului ZUbingo, în total nouă încercări pe zi. Buzdu şi Morar nu mai pot cu banii! Stau cu ei în seif de prea multa vreme. Au îndurat destul. Suma se face din ce în ce mai mare şi ei vor sa facă pe cineva fericit. Nu e greu deloc, doar că în 11 săptămâni de concurs un singur om a reuşit să deschidă seiful. Pentru asta ZU l-a răsplătit cu 10.000 de lei.

Acum premiul a ajuns la 100.000 de lei, 1 miliard în lei vechi. Cine vrea să câştige cel mai mare premiu din istoria radioului trebuie doar sa-şi cumpere cartoanele de joc Super Bingo Metropolis pentru săptămâna în curs, să-şi ţină mobilul la îndemână şi să asculte Morning ZU. În rest, Daniel şi Mihai vă spun ce şi cum să faceţi. Noroc să aveţi, pentru că ZU vă scapă de griji!

Bucuresti, 22.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *