metalshow

Radio Romania si TeleRadio Moldova – schimb de experienta

pe tema reflectarii media a referendumului constitutional

Radio Romania si TeleRadio Moldova au organizat, in perioada 14 – 17 iulie, un schimb de experienta, la care au participat jurnalisti din cele doua institutii, cu privire la modul de pregatire si reflectare a referendumurilor in emisiunile radiofonice. Din partea Societatii Romane de Radiodifuziune, la sediul TeleRadio Moldova, a fost prezenta Daniela Ciobanu, realizator-coordonator Radio Romania. Aceasta a impartasit colegilor sai de dincolo de Prut din experienta postului public romanesc de radio referitoare la realizarea emisiunilor de dezbatere din timpul campaniilor electorale.

Totodata, au fost abordate probleme legate de elaborarea grilei de emisiuni dedicate campaniilor electorale si de reflectarea impartiala, corecta a referendumului constitutional din 5 septembrie 2010, de respectarea legislatiei nationale in domeniu, precum si de reglementari ale conduitei jurnalistice in timpul campaniilor electorale.

Schimbul de experienta s-a realizat ca urmare a acordului de colaborare semnat de cele doua institutii in data de 7 iunie 2010.

Bucuresti, 21.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *