metalshow

Radio Romania si ANAT promoveaza proiectul „2010 – Anul turismului romanesc”

Radio Romania si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, reprezentate de Maria Toghina, presedinte director general, si Corina Martin, presedinte, au semnat marti, 9 martie 2010, un acord de parteneriat privind promovarea proiectului “2010 – Anul turismului romanesc”.

Promovarea proiectului „2010 – Anul turismului romanesc” se va realiza prin difuzarea de materiale editoriale in emisiunile de specialitate ale posturilor Radio Romania Actualitati, Radio Romania Regional si Radio Romania International.

“Societatea Romana de Radiodifuziune, fidela misiunii pe care o are, incearca si reuseste, de cele mai multe ori, sa sprijine proiectele majore care sa duca la consolidarea pozitiei Romaniei pe plan international. Unul dintre aceste proiecte este si cel de promovare a turismului romanesc. Credem ca Radio Romania, prin posturile sale, in special prin Radio Romania International, prin postul principal al institutiei – RRA, precum si prin posturile regionale are datoria de onoare  de a sustine si de a promova turismul romanesc”, a declarat in conferinta de presa Maria Toghina.

Corina Martin a subliniat importanta incheierii acestui acord cu Radioul public: „Ne-am gandit ca cel mai bun partener media al acestui proiect nu poate fi decat Radio Romania. Este o campanie cu care pornim la drum impreuna. Ne bucuram ca am gasit in Radio Romania un partener de drum lung. Rolul nostru este sa promovam Romania atat pentru turistii romani, cat si pentru potentialii turisti straini”.

Parteneriatul are valabilitate pe toata durata anului 2010 si urmareste promovarea zonelor turistice romanesti, a obiceiurilor si traditiilor locale, precum si a festivalurilor si sarbatorilor specifice fiecarei zone.

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *