metalshow

Radio Romania promoveaza accesul egal la educatie pentru toti copiii

In cadrul parteneriatului incheiat intre Radio Romania si Fundatia Romani CRISS, reprezentantii radioului public au donat Scolii Nr.1 Chitila, din satul Rudeni, judetul Ilfov, – scoala cu elevi proponderent de etnie rroma – carti si audio-book-uri. Evenimentul, care a avut loc in data de 15 martie 2010, se inscrie in campania „Doneaza o carte” din cadrul proiectului „Pasi strategici pentru imbunatatirea accesului la educatia al copiilor rromi” dezvoltat de Fundatia Romani CRISS in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Din partea Radio Romania au fost donate 80 de carti si audio-book-uri pentru biblioteca scolii din Rudeni, produse de Editura Casa Radio.

Campania „Doneaza o carte” a debutat in aprilie 2009 cu scopul de a completa bibliotecile din 90 de scoli partenere si de a stimula apetitul pentru lectura al copiilor rromi. Radio Romania s-a alaturat proiectului inca din 2009, contribuind, prin spoturi pe principalele sale posturi de radio, la promovarea accesului la educatie pentru copiii rromi si egalitatii de sanse pentru toti copiii.

Bucuresti, 16.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *