free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania – o aniversare la inaltime!

Radio România a ales ca, pe lângă manifestările tradiţionale prilejuite de aniversarea a 83 de ani de la prima emisie, să sărbătorească acest eveniment special şi într-un cadru mai puţin convenţional. Astfel, ieri, 1 noiembrie 2011, în parteneriat cu Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti, Radio România a oferit publicului prezent în terminalul Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă o serie de surprize muzicale live.

Big Band-ul, Orchestra de Muzică Populară şi Corul de Copii au dat ora exactă de la 12.00 până la 17.00 prin minirecitaluri susţinute chiar în spaţiul terminalului. Momentele artistice au surprins în mod plăcut călătorii care se pregăteau de plecare, unii dintre ei bucurându-se atât de mult de muzică încât au amânat la limită momentul îmbarcării.

Pe tot parcursul zilei, Radio România Actualităţi a realizat transmisiuni live din Aeroport, redând pentru publicul larg atmosfera festivă şi selecţiuni din momentele muzicale.

Pe site-ul www.radiorormania.ro se gasesc mai multe poze de la eveniment, precum şi un film cu cele mai importante momente din cadrul manifestării de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Bucuresti, 02.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *