metalshow

Radio Romania dovedeste ca „Omenia ne scoate la liman”

Radio Romania lanseaza astazi, 9 iulie 2010, campania de solidaritate cu victimele din zonele afectate de inundatii – „Omenia ne scoate la liman!”.

In perioada 9 iulie – 9 august, alatura-te campaniei Radio Romania si doneaza 2 euro celor care au fost loviti de furia apelor, in Moldova. Ajuta-ne sa dovedim ca nu suntem indiferenti!

Acolo unde apele au inecat vise, Radio Romania este alaturi de oamenii care nu trebuie sa isi piarda si speranta. Romanii au nevoie de romani! In fata dezastrului, radioul public te cheama la solidaritate cu cei care au pierdut aproape tot!

Ofera 2 euro prin SMS la 857 si ajuta-ne sa recladim sperantele inecate ale celor loviti de revarsarea apelor!

Campania  „Omenia ne scoate la liman!” este sustinuta de Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Antena Satelor, Radio Romania Regional si Agentia de Presa Rador. Partener media principal – Televiziunea Romana.

Numarul 857 este oferit gratuit de cele trei retele de telefonie mobila – Orange, Vodafone, Cosmote si este valabil numai pe perioada campaniei 9 iulie – 9 august 2010. Sumele colectate din donatii vor intra in contul Fundatiei Radio Romania si vor fi redirectionate catre Crucea Rosie Romana. Nu se percepe TVA.

Pentru mai multe informatii accesati www.radioromania.ro.

Bucuresti, 09.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *