metalshow

Radio Romania deplange pierderea “fetei cu parul de foc”

Radioul public este cutremurat de neasteptata veste a disparitiei uneia dintre cele mai speciale voci ale muzicii usoare romanesti. Madalina Manole, un artist complet, o prezenta intotdeauna placuta si indragita sincer, a plecat dintre noi in aceasta dimineata de 14 iulie 2010.

Cariera artistica a Madalinei este strans legata de Radio Romania, singurul post care i-a promovat toate melodiile, de la debutul in muzica. Si in aceasta seara, Radioul public ii dedica emisiunea „Romanticii” (18.30 – 20.00).

“M-am recompus sufleteste si merg mai departe, pretuind cu toata fiinta mea tot ceea ce am primit si primesc de la viata”, marturisea pe blogul ei Madalina, dar timpul nu i-a mai dat ragazul sa continue…

Madalina Manole isi face debutul muzical la 15 ani in Cenaclul Tineretului prahovean. In 1991, Madalina Manole isi incanta publicul cu melodia „Fata draga”, de pe albumul de debut cu acelasi nume, pentru care obtine Discul de aur, iar in 1993 isi exprima nonconformismul pe albumul „Ei si ce” prin piese precum „Te-am vazut, mi-ai placut” sau „Ei si ce”. In 2010 se reinventeaza si aduce pe piata albumul „09 Madalina Manole”, cel de-al noualea din cariera, pentru care a lucrat timp de doi ani, si care, dupa cum marturisea artista, „este absolut minunat”. „Daca asculti melodiile de pe noul meu album, sunt sigura ca vei fi cuprins de niste trairi foarte speciale. Piesele au o incarcatura emotionala extraordinara si subiectul principal este iubirea”, mai spunea, in urma cu putin timp, Madalina.

Radio Romania regreta profund trecerea la cele vesnice a talentatei artiste si ii multumeste pentru piesele muzicale care imbogatesc Fonoteca de aur a Radioului public.

Bucuresti, 14.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *