metalshow

Radio Romania Cultural va invita la… Science Cafe

Radio Romania Cultural deschide luni, 7 martie, de la ora 19.00, Science Cafe. Magia care functioneaza (cum definea Kurt Vonnegut stiinta) se dezvaluie publicului larg lunar, in prima zi de luni, la Biblioteca Metropolitana din Bucuresti, sediul central, str. Tache Ionescu 4, sector 1 (Piata Amzei).

2011 este Anul International al Chimiei, astfel ca prima editie Science Cafe are ca tema chimia – importanta, frumusetea chimiei, dar si „chimia frumusetii”. Si pentru ca eternul feminin este „vedeta” acestor zile, compania L’Oreal Romania rasplateste ascultatoarele care vor stii sa raspunda cat mai exact intrebarii concursului, nu cu un premiu de consolare ci cu trei, de frumusete.

Invitati: Ada Bunea, 21 de ani, fosta olimpica nationala la chimie, studenta, Facultatea de chimie, Universitatea Bucuresti; Cosmina Gabriela Tanase, Bogdan Alexandru Dimitriu si Mihai George Arcalean, toti trei, olimpici la chimie, elevi in clasa a X-a; Daniela Bogdan, inspector de specialitate si „pregatitor” de olimpici la chimie, Daniel Funeriu, fost olimpic international la chimie, ministrul Educatiei, Tineretului si Sportului, acad. Marius Andruh, presedintele Sectiei de Stiinte Chimice a Academiei Romane, Mirela Nemtanu, Corporate Communication & Public Affairs Manager, L’Oreal Romania, Adrian Curaj, presedintele UEFISCDI.

Realizator si moderator: Corina Negrea.

Co-producator: Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii, UEFISCDI si Biblioteca Metropolitana, Bucuresti.

Science Cafe poate fi ascultat in direct la Radio Romania Cultural si vazut pe www.radiocultura.ro.

Bucuresti, 04.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *