free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania Cultural abordeaza, la 360 de grade, mediul online

Un website în haine noi, două portaluri culturale, multimedia & social media – oferta online a RRC!

De acum, Radio România Cultural e prezent pe Internet cu un website actualizat, într-o formulă nouă, şi cu două portaluri culturale dinamice. Site-ul www.radioromaniacultural.ro şi portalurile www.radiocultura.ro şi www.culturalazi.ro fac emisiunile şi oferta culturală a postului accesibile, pe Internet, cu un sigur click.

Streaming online susţinut de un webcam, reportaje şi dosare audio pe teme de actualitate, cu galerii de imagini, şi o platformă în plină expansiune de bloguri culturale,  comunicarea constantă cu ascultătorii RRC prin intermediul reţelelor de socializare – iată oferta online a Radio România Cultural!

Noul site Radio România Cultural – cultura la un click distanţă!

Site-ul www.radioromaniacultural.ro vine în întâmpinarea ascultătorilor noştri online cu o interfaţă compactă, care îmbină informaţia sintetică despre emisiunile postului cu posibilitatea de a le asculta live.

Un element central pe site-ul Radio România Cultural îl reprezintă fluxul de online streaming, accesibil foarte uşor, printr-un simplu click. În plus, ascultătorii RRC pot acum să şi „vadă” radioul, printr-un webcam plasat în studioul de emisie. Vocile realizatorilor Radio România Cultural şi vocile invitaţilor din studio prind chip pe Internet. Webcamul este un bonus pentru ascultătorii care aleg să urmărească programele RRC prin intermediul browserului web.

Radiocultura.ro – un portal cultural veritabil, „gazda” dosarelor RRC.

Portalul Radiocultura.ro este deja cunoscut ascultătorilor din mediul online ca o platformă culturală construită în jurul reportajelor şi al interviurilor din emisiunile de actualitate ale Radio România Cultural.

„Radiocultura.ro: un site pe care trebuie să-l vizitezi, obligatoriu, cel puţin odată pe zi!”, scria o prietenă a RRC din reţeaua de socializare Facebook.

Ceea ce evidenţiază Radiocultura.ro în peisajul online al portalurilor de informare româneşti este bogăţia şi diversitatea informaţiilor culturale, actualizate zilnic, şi împachetarea lor într-o formă originală: cea a reportajelor audio. Acest mod de a acoperi actualitatea culturală, care se bazează pe munca unei întregi echipe de reporteri şi realizatori ai Radio România Cultural, este unic şi foarte atrăgător pentru fanii de pe Internet ai RRC – fapt vizibil şi prin feed-back-ul pozitiv pe care îl primim prin intermediul reţelelor de socializare.

Diversitatea conţinutului şi combinaţia dintre text, reportaj audio şi galeriile de imagini fac din Radiocultura.ro unul dintre cele mai complexe şi mai atrăgătoare portaluri culturale de pe Internetul românesc.

Cultura la zi – „cronica de familie” a RRC

Pentru prietenii şi fanii Radio România Cultural, portalul Cultura la zi reprezintă locul exclusivist unde pot găsi informaţii detaliate despre emisiunile postului şi despre realizatorii lor. Accentul cade asupra identităţii vizuale a fiecărei emisiuni sau rubrici în parte. Portalul are în prim-plan un calendar cultural, dar şi aniversări selectate atent, cele mai noi informaţii legate de apariţiile editoriale şi evenimentele inedite propuse de instituţii şi asociaţii culturale, programul teatrelor din ţară şi nu numai.

Social media

Site-ul Radio România Cultural şi cele două portaluri culturale sunt susţinute, intens, prin intermediul reţelelor de socializare. Campania de promovare prin social media implică şi despachetarea, pe canalele Facebook şi Twitter, a materialelor originale marca Radio România Cultural. Reportajele postate pe portalul Radiocultura.ro sunt astfel accesibile şi prin intermediul canalelor de social media ale postului nostru de radio, primind, în permanenţă, feed-back-ul ascultătorilor online.

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *