metalshow

Radio Romania Actualitati va invita la Montaniada, pe Transfagarasan

Campania nationala exclusiva a Radio Romania Actualitati „Miscarea de Sanatate 2010“ si Asociatia Turistica Ghizii Romaniei dau startul la Montaniada pentru tineri, editia a III-a. Intre 8 si 11 iulie, pe Transfagarasan, la kilometrul 106, sunt asteptati toti pasionatii de sport, turism si muzica in aer liber.

Cu aceasta ocazie se vor organiza drumetii (pe traseul montan Balea Lac – Vanatoarea lui Buteanu – Fereastra Zmeilor – Lacul si Caldarea Capra – Minele de la Capra – Cabana Capra), se va testa Parcul Adventure (tiroliana 200 metri, pod indian, “10 probe de armata”, ”la rodeo”) si vor avea loc o serie de activitati de divertisment: aruncarea busteanului, tir cu arcul, paintball, foc de tabara, muzica folk (invitat special Mircea Baniciu) si cantece de munte la chitara. Pe langa concursurile de alpinism si cros montan, organizatorii vor realiza si actiuni de ecologizare a zonei, precum si demonstratii de prim-ajutor ale Serviciului de Ambulanta.

Sustinuta editorial de cele doua emisiuni de prime-time ale postului public de radio, „Matinal” si „Romania, impreuna”, „Miscarea de Sanatate 2010” este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio, care urmareste sa-i indemne pe ascultatori la activitati in aer liber, promovand pe tot parcursul anului, in egala masura, o viata sanatoasa, turismul si ecologia.

Pana in prezent, „Miscarea de Sanatate 2010” a insufletit “Serbarile Zapezii” de la Vatra Dornei, in perioada 13-14 februarie 2010, a fost alaturi de 1.500 de voluntari mobilizati impreuna cu Federatia Romana de Turism si Ecologie, care au plantat intr-o singura zi din luna aprilie peste 25.000 de puieti in 14 zone din tara, iar pe 1 mai, pe plaja din Vama Veche, a gazduit impreuna cu cinci cluburi de dans sportiv din Constanta demonstratii live de rock’n roll, jive si street dance, urmarite de sute de tineri sositi pe litoral, care apoi au participat si ei la un concurs de dans, venit in completarea primei editii a Festivalului 1MaiMare.

Pe 23 mai, campania Miscarea de Sanatate 2010 a sustinut primul maraton montan al Banatului – “Hercules Maraton”. O editie speciala a campaniei s-a desfasurat pe 30 mai, in Parcul Herastrau din Bucuresti, unde Radio Romania a “construit” Oraselul Vesel cu ocazia Zilei Copilului, iar realizatorii si reporterii Radio Romania Actualitati i-au bucurat pe cei mici cu diverse premii si jocuri, organizand un concurs de mers pe role si invitandu-i la “Coltul Copiilor”.

 Bucuresti, 07.07.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *