free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania Actualitati a lansat campania “Nunta in dar, la Matinal”

Radio Romania Actualitati a dat startul campaniei “Nunta in dar, la Matinal”!

Cea mai ascultata emisiune de radio din Romania a lansat, in aceasta saptamana, o campanie speciala pentru tinerii care doresc sa se casatoreasca, pregatindu-le daruri de nunta. In perioada 25 aprilie – 30 iulie 2011, 13 cupluri din intreaga tara vor fi premiate fiecare cu o rochie de mireasa si un costum de mire, in cadrul unui concurs interactiv, care se desfasoara zilnic, de luni pana duminica. La concurs poate participa orice cuplu in care ambii parteneri au varsta peste 18 ani si care urmeaza sa se casatoreasca cel mai devreme in aceasta toamna.

Participantii trebuie sa incarce o fotografie de cuplu cu dimensiunea de 1200 x 1600 pixeli si sa scrie un text de maximum 200 caractere prin care sa convinga votantii sa-i desemneze castigatori ai unei etape pe pagina web a campaniei www.concursmatinal.ro. Pentru a vota un cuplu, ascultatorii RRA vor folosi “cuvantul cheie”, care va fi anuntat de doua ori in fiecare editie a emisiunii Matinal, de luni pana vineri.

Castigatorii fiecarei saptamani se califica automat in finala concursului. Aceasta se va organiza in Bucuresti, intr-o locatie care va fi anuntata ulterior atat prin intermediul site-ului concursului, cat si in cadul emisiunii “Matinal”. Marea Finala reprezinta o noua runda de concurs, in urma careia trei cupluri vor fi desemnate castigatoare. Cuplul clasat pe primul loc pleaca pentru doua saptamani in Grecia, Insula Thassos. Locul al doilea castiga un sejur de zece zile cu demipensiune la Predeal, iar cuplul care se claseaza pe pozitia a treia pleaca pentru sapte zile in Moldova, la Agapia. Marele Premiu – 7000 de euro care sa acopere in intregime cheltuielile unei nunti de vis.

Emisiunea Matinal, de la Radio Romania Actualitati, se afla pe primul loc in preferintele publicului, avand zilnic peste doua milioane de ascultatori si cea mai mare cota de piata, 17%. Matinalul este principalul loc din FM in care informatiile de actualitate, aduse de reporterii din tara si din principalele capitale ale lumii, sunt puse la un loc cu rubrici menite sa le creasca ascultatorilor pofta de viata, oferindu-le si premii speciale din ora in ora. Cei patru realizatori ai Matinalului – Eugen Rusu, Felix Crainicu, Adrian Soare si Johann Pohrib – vor continua deci traditia concursurilor, in fiecare dimineata, de la 6.00 la 10.00, la Romania Actualitati.

Campania este sustinuta de: Profi Rom Food, Ideal Mariaj, Tata&Fiul, Mara Travel, Federatia Romana de Dans Sportiv.

Bucuresti, 29.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *