free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania a castigat o batalie impotriva pirateriei si a produselor contrafacute

Societatea Română de Radiodifuziune a fost parte civilă într-un dosar care a vizat încălcarea Legii nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe. Instanţa de judecată a decis în acest caz ca inculpatul să plătească daune materiale către SRR în valoare de 6600 Euro, acesta fiind condamnat şi la 2 ani de închisoare cu suspendare condiţionată a executării pedepsei principale.

Dosarul soluţionat de Curtea de Apel Timişoara a avut ca obiect infracţiunile de realizare şi distribuire de mărfuri pirat în scop comercial, promovarea de mărfuri-pirat prin orice mijloc şi în orice mod şi reproducerea neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator.

Radio România dezaprobă cu determinare încălcarea drepturilor de autor şi piratarea materialelor aflate în Fonoteca de Aur. Totodată, radioul public consideră că măsurile luate pentru a preveni astfel de situaţii trebuie să ţină cont de libera circulaţie a operelor, de dezvoltarea tehnicii digitale, dar şi de remunerarea deţinătorilor de drepturi asupra operei în cauză.
 

Bucuresti, 18.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *