Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Radio Killer lanseaza videoclipul piesei “It Hurts Like Hell”

{mosimage}"It Hurts Like Hell", cel mai recent single al celor de la Radio Killer, produs în studiourile HaHaHa Production, se bucura acum de o reprezentare vizuala de exceptie, realizata cu ajutorul camerelor dirijate de Khaled Mokhtar.

Cadrele rupte parca din povesti au fost filmate la Palatul Cantacuzino din Florestii de Prahova, cunoscut si sub numele de Micul Trianon. Un personaj aparte care s-a alaturat lui Lee Heart si Paul Damixie a fost Iggy, o iguanasimpatica foc, care s-a simtit foarte bine pe platourile de filmare. Le multumim, pe aceasta cale, celor de la Animax care ne-au pus la dispozitie serviciile lui Iggy.

"It Hurts Like Hell este o poveste despre suferinta, acceptare și evolutie. Asta am incercat sa transmitem si in videoclipul piesei, echilibrul intre fericire si tristete, intre rai si iad, intre iubire si ura si drumul pe care toti il parcurgem pana ajungem la implinire. Este primul videoclip la care colaboram cu Khaled si suntem foarte incantati de ce a iesit." au declarat cei de la Radio Killer.

Regia: Khaled Mokhtar
Radio Killer – It Hurts Like Hell. Muzica: Serban Cazan, Smiley. Versuri: Smiley. Published by: Roton Music Publishing/Ha Ha Ha Production © & (P) ROTON 2014

Radio Killer este singurul grup electro care a fost inclus in playlistul BBC Radio One, fiind printre putinii artisti romani care continua sa faca senzatie in afara tarii. "It Hurts Like Hell" se asculta deja la posturile de radio si in cluburile din Polonia, Spania si Rusia.

Noul single Radio Killer – „It hurts like hell" –, alaturi de alte hituri ale proiectului, va fi inclus pe albumul pe care urmeaza sa il lanseze foarte curand.

Bucuresti, 07.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *