free download 78 travel guides written by experts

Radio Killer, in direct la Radio 21: „Suntem mandri ca am compus si cantat imnul Liberty Parade,

anul acesta!”

Trupa Radio Killer a fost prezentă vineri, 28 septembrie, în studioul Radio 21, în cadrul emisiunii Request 629, găzduite de către Liviu Hodor și Cristi Stanciu.

Prezența celor doi membri ai trupei, Paul Damixie și Lee Heart, se datorează lansării mult așteptatului videoclip al piesei ”Is it love out there”, imnul oficial al Liberty Parade, ediția 2012.

Clipul a fost filmat chiar pe data de 28 iulie, zi în care a avut loc cel mai mare eveniment dance din România și descrie în imagini trăirile și energia ce se regăsesc în zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena, precum și în cea mai colorată, veselă și extravagantă caravană.

“Pentru mine a fost prima experiență Liberty Parade, este primul an în care merg la acest eveniment. Unde mai pui că am și cântat pe scenă! După ce videoclipul piesei a fost montat, am stat ore în șir si l-am urmărit de la început până la sfârșit și am simțit aceeași emoție pe care am trăit-o pe scenă, când zecii de mii de voci cântau alături de noi imnul Liberty Parade. Wow!! A fost o atmosferă grozavă! ” a declarat Lee Heart, vocea feminină a trupei Radio Killer.

Chiar și Paul Damixie, prezent an de an la Liberty Parade a simțit aceeasi emoție, în momentul în care a urcat pe scenă:
“Am fost în fiecare an prezent la acest eveniment, însă, anul acesta a prima oară când am urcat pe scenă. A fost cel mai emoționant moment, am avut norocul să fiu și cu Cătălina (Lee Heart) și totul să sune absolut perfect în fața a zeci de mii de mâini ridicate spre cer. Clar ne declarăm norocoși și mândri că, anul acesta, am compus și cântat imnul Liberty Parade, incontestabil cel mai tare eveniment dance din România“ a spus Paul Damixie.

Gazdele emisiunii Request 629, Cristi Stanciu și Liviu Hodor au împărtășit aceleași gânduri, ambii fiind prezenți în caravana Liberty Parade, respectiv pe scena de pe Liberty Parade Arena.

Videoclipul piesei “Is it love out there“ poate fi vizionat pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *