free download 78 travel guides written by experts

Radio Killer a primit Premiul Radio 21 la Romanian Music Awards 2012

Trupa Radio Killer, formată din Paul Damixie şi Lee Heart, a primit Premiul Radio 21 la Romanian Music Awards de la cei doi realizatori ai matinalului de la Radio 21, Manuel Dinculescu şi DJ Andi. Evenimentul a avut loc pe 8 iunie, la Craiova, şi a fost organizat de Music Channel şi Radio 21.

Radio Killer a compus Imnul Liberty Parade 2012, “Is It Love Out There”, o piesă plină de energie, care transmite feeling-ul ce se regăseşte în zecile de mii de inimi care bat la unison pe Liberty Parade Arena. Liberty Parade 2012  va avea loc pe 28 iulie 2012, pe plaja dintre Venus şi Saturn şi este un eveniment despre care cei de la Radio Killer spun că “Nu aveţi cum să lipsiţi! Ne vedem cu toţii pe 28 iulie să facem show pe malul Mării Negre!”. Imnul se poate asculta aici: //www.youtube.com/watch?v=4ZCYKvbuOsM.

În ceea ce priveşte Romanian Music Awards 2012, Music Channel şi Radio 21 au reuşit să strângă în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova mii de oameni care au venit să vadă show-ul incendiar făcut de artiştii care au urcat pe scenă, dar şi să afle care dintre preferaţii lor au obţinut trofeele.

Echipa Hahaha Production, din care fac parte şi cei de la Radio Killer, a primit împreună cu Smiley premiul pentru “Best Producer”. De asemenea, Smiley a câştigat “Best Website”, iar Alex Velea a plecat acasă cu premiul pentru “Best Pop”.

Manuel Dinculescu, unul dintre cei trei prezentatori ai matinalului de la Radio 21 alături de DJ Andi şi Anca Maco, a prezentat covorul roşu la Romanian Music Awards împreună cu Ela Voineag.

Aşa cum le-a promis ascultătorilor , Manuel a fost o prezentă excentrică pe covorul roşu, fiind îmbrăcat într-un costum extravagant, care aduce aminte de celebra Lady Gaga. Purtând o tinuta Andra Andreescu, Manuel Dinculescu a dorit să îi aducă un tribut artistei care va concerta în România pe 14 august, pe Arena Naţională.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel şi Radio 21, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova şi Consiliului Local Municipal.

Bucuresti, 09.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *