metalshow

Radio INFOPRO implineste 4 ani! La Multi ani!

Astazi 1 decembrie, Radio InfoPro implineste 4 ani de cand a intrat in inimile tuturor romanilor!

De ziua Romaniei, acum exact patru ani, incepea sa emita un post national care in acest timp si-a obisnuit ascultatorii cu stiri proapete, caruia nu i-a scapat nici o vedeta si care a comentat tot ce misca.

Invitati celebri precum Andreea Esca si Mitica Dragomir, premii in fiecare ora – cîte 400 RON sau mini-vacante de 4 zile, muzica buna si informatii despre tot ce se intampla in lume, sunt cateva dintre surprizele pe care Radio InfoPro le-a pregatit ascultatorilor fideli din intreaga tara pentru a sarbatori cu fast cei 4 ani de cînd suntem impreuna.

Alaturi de campania “Tine Cont de InfoPro” care isi rasplateste ascultatorii zilnic, intre 08.00 si 18.00, cu premii in bani, Radio InfoPro lanseaza astazi 1 decembrie programul de dimineata “Expresul de Romania”. De luni pana vineri, intre 6 si 10, Ernest Fazekas si Ramon Cotizo ii invita pe ascultatorii InfoPro la o plimbare cu “trenul veseliei”, pentru ca “Expresul de Romania” este un loc confortabil in care se bea cafeaua de dimineata, se discuta subiectele de prin ziare si se spun glume “piperate”.

4 ani de InfoPro inseamna 4 ani de muzica buna, premii, informatii din intreaga lume si o acoperire nationala, astfel incat InfoPro sa fie un radio pentru toti romanii. Asa ca, pe 1 decembrie, ii asteptam pe toti ascultatorii nostri sa ramana alaturi de noi pentru ca avem invitati celebri, numeroase premii si multe alte surprize.

Bucuresti, 01.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *