free download 78 travel guides written by experts

Radio Impuls, crestere semnificativa a cotei de piata in Bucuresti, in 2020, comparativ cu acelasi val al anului precedent – 167%

Studiul de audienta radio al valului al doilea 2020, desfasurat in perioada 27 aprilie-16 august, reconfirma trendul ascendent Radio Impuls, conform IMAS – Marketing si sondaje SA si Mercury Research S.R.L.

Statia a inregistrat o crestere a cotei de piata de 167% in Bucuresti, fata de acelasi val al anului anterior.

De asemenea, Radio Impuls a avut o crestere semnificativa de 67% in ceea ce priveste indicatorul Daily Reach %, cu o medie zilnica de 16.000 de ascultatori.

Crestere importanta, de 33%, a fost inregistrata si in urma comparatiei valului doi cu primul val al anului in curs, conform masuratorilor oficiale din Bucuresti.

Radio Impuls

Radio Impuls ofera ascultatorilor un program de infotainment, adesandu-se unui public urban, dinamic, dornic de continut fresh.

Radio Impuls s-a alaturat Kanal D in martie 2019, odata cu intrarea in Portofoliul Dogan Media International, si reprezinta o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii, precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *