free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 si Narcotic Sound prezinta podcastul „Sounds Like… Narcotic”

Radio 21 prezintă cel mai nou podcast al său, MBS, care îi aduce la urechile ascultătorilor pe cei mai tari artişti români ai momentului şi preferinţele lor muzicale, aranjate într-un mix sau mixtape de o oră. Numele podcastului, MBS, vine de la Muzică Bună pentru S…, unde S-ul poate fi asociat cu orice al cuvânt care este pe placul ascultătorilor. Fie că este vorba despre Hip-Hop, dance, rock, dubstep sau indie, MBS reprezintă reţeta perfectă: o oră de muzică bună pentru orice, servită de artişti excelenţi, direct în boxele proprietate personală.

Podcastul MBS a ajuns deja la episodul 7 şi prezintă un set de o oră semnat de Narcotic Sound. Se numeşte „Sounds Like… Narcotic”, are influenţe dubstep şi conţine 14 piese, printre care se numără „You’ve Got The Love” – Florence + The Machine, „Let You Go” – Simone Burrini, „Silfide” – Kaiser Disco şi „Wardance” – Pete Tong.

Despre acest nou episod MBS, Marius de la Narcotic Sound spune: „Cel mai potrivit titlu pentru acest mix a fost chiar „Sounds Like…Narcotic”, pentru că aceasta este starea pe care ţi-o dă atunci când îl asculţi. Piesa mea preferată din MBS-ul nostru este „Let You Go”, semnată de Simone Burrini.”

Episodul 7 din MBS poate fi ascultat accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/17513/Podcast_MBS_-_Narcotic_Sound_-_episodul_7.html.

Bucuresti, 16.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *