free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 – Peste 80 de cupluri se lupta pentru “FRICHI – FRICHI DE REVELION” la 5 stele

Pentru că şi Moş Crăciun are limitele lui, Radio 21 îţi salvează pielea pentru noaptea de Revelion. V-aţi întâlnit, vă iubiţi mai ceva ca Romeo şi Julieta, aţi plănuit ca noaptea dintre ani să fie magică, dar…ghinion…nu puteţi merge nici la tine, nici la el, pentru că vă e ruşine de părinţi sau pur şi simplu vrei să fiţi doar voi doi.

Staţia de distracţie le asigură celor care n-au un cuibuşor de nebunii loc de „FRICHI FRICHI de Revelion”, o noapte la un hotel de 5 stele din buricul târgului, ca să se bucure din plin de spectacolul din acea seară, petrecere, şampanie şi acces la Health Club si să-şi completeze arsenalul cu piscina, jaccuzzi, saună uscată şi umedă şi sala fitness.

În doar câteva zile de înscrieri, peste 80 de cupluri au impărtăşit poveşti care mai de care mai inedite, în speranţa că ei vor fi norocoşii care vor petrece o noapte de revelion de vis.

„Sunt un militar care în luna ianuarie voi pleca în misiune în Afganistan şi aş dori să-i ofer soţiei mele un revelion de vis ţinând cont că nu ne vom mai vedea decât peste 6 luni. Sper să câştig acest concurs să imi fac soţia fericită, vreau să aibă vie amintirea ultimelor clipe petrecute impreună.”

„Am ales să ne încriem în acest concurs deoarece vreau să îi ofer iubitei mele o noapte de neuitat, ea fiind încă virgină. Ca orice fată işi doreşte prima dată să fie ceva de neuitat, intr-un ambient romantic!”

„Pentru că ne-am despărţit, iar acesta ar fi un cadou de adio.”

Toţi au nevoie de un loc de Frichi – Frichi de Revelion.

În seara de 24 decembrie 2009, după ora 19.00, in Muzica ta de la Radio 21, Cristi Stanciu va alege şi premia cea mai reuşită şi originală poveste.

Intră pe www.radio21.ro şi citeşte poveştile tuturor.

Bucuresti, 24.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *