free download 78 travel guides written by experts

Radio 21- Liviu Hodor si Tara au filmat clipul piesei „Happy for You” in Barcelona,

orasul preferat al DJ-ului

Marţi seară, Marian Soci şi Cristi Stanciu i-au întâmpinat cu braţele deschise pe Liviu Hodor şi Tara în „Muzica Ta” de la Radio 21. Ocazia a fost mult aşteptata premieră pe www.radio21.ro a primului lor videoclip, „Happy for You”, primit excelent de fanii celor doi care au trimis sute de mesaje de laudă.

„Piesa noastră s-a bucurat de un mare succes şi în ţară, dar şi în străinătate. În Turcia de exemplu a stat 5 săptămâni pe locul 1, iar acum e în top şi în Serbia şi Macedonia. Era normal să alegem o locaţie specială în care să filmăm clipul şi s-a potrivit că regizorul a ales Barcelona, oraşul meu preferat”, a povestit Liviu Hodor.

Artistul a mărturisit că a creat piesa „Happy for You” cu un anumit scop:”Melodia e un pic mai liniştită, mai melancolică. O asociezi cu iubirea pierdută, cu o deziluzie şi îţi rămâne în minte mai mult decât o piesă pe care dansezi în club”.

Demenţii Soci şi Stanciu au păstrat tradiţia emisiunii „Muzica Ta” de a ruga artiştii să comunice cu publicul în limbile străine pe care le stăpânesc şi astfel Tara a interpretat refrenul piesei lor în turcă, spre amuzamentul tuturor celor din studio. Mai mult decât atât, DJ-ii Radio 21 s-au transformat ad hoc în stiliştii Tarei şi au felicitat-o pentru faptul că a renunţat la părul roz şi a revenit la blond.

Bucuresti, 10.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *