free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 invita ascultatoarele la meciul secolului: FC Juventus Bucuresti – Damila Maciuca

Matinalii de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, au reuşit să organizeze Meciul Secolului: FC Juventus Bucureşti (echipa susţinută de DJ Andi) joacă împotriva Damilei Măciuca (echipa susţinută de Manuel D. Dinculescu), într-o partidă amicală ce se va disputa pe stadionul lui Juventus, în Colentina (Şoseaua Fundeni, numărul 242,) pe data de 9 martie, începând cu ora 12:00.

Meciul Secolului face parte din demersul Matinalilor de la Radio 21 de a încuraja oamenii talentaţi care au început  de jos şi au muncit mult până au atins succesul. Cei trei Dji cred cu tărie că cei mai buni fotbalişti pleacă din ligile inferioare, acolo unde fotbalul nu este influenţat de bani şi interese.

Iar pentru a demonstra că pe stadioane se poate merge civilizat şi că bătăile se pot face cu flori, de Ziua Bărbatului, pe 9 martie, Manuel D. Dinculescu şi DJ Andi, cei doi bărbaţi adevăraţi din Matinalul de la Radio 21, invită toate femeile la stadion, unde le aşteaptă cu flori şi multă distracţie.

„Credem că pe stadioane se poate merge civilizat. De aceea invit toate doamnele şi domnişoarele care susţin Juventus Bucureşti să mi se alăture! Vom avea cea mai tare galerie! Sunt sigur că vom câştiga.”, spune DJ Andi.

„Să fie distracţie! Toate susţinătoarele Damilei Măciuca să se prezinte la stadion alături de mine. Le aducem flori şi le garantăm că nu se vor plictisi! Damila câştigă sigur!”, adaugă Manuel D. Dinculescu.

Doamnele şi domnişoarele trebuie să intre pe www.radio21.ro pentru a se înscrie într-una dintre galeriile celor două echipe, lansând câteva versuri de încurajare sau sloganuri pentru Juventus Bucureşti, respectiv Damila Măciuca. Joi, Manuel Dinculescu şi DJ Andi vor alege cele mai înfocate fane, pe care le aşteaptă să-şi susţină echipa preferată la meciul din 9 martie.

FC Juventus Bucureşti joacă în seria a 2-a a Ligii secunde de fotbal, în timp ce Damila Măciuca evoluează în seria C4 a ligii a treia.

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *