free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 – Hipstarbucks People Project, nebunia artistica a lui Vali Barbulescu

Vali Bărbulescu, realizatorul emisiunii iDrive de la Radio 21, i-a surprins pe cei prezenţi la evenimentul de relansare al cafenelei STARBUCKS din Mall Vitan cu invitaţia de a se lăsa fotografiaţi cu… iPhone-ul său pentru un proiect inedit.
”Am profitat de inaugurarea noii locaţii din Mall Vitan şi mi-am pus în aplicare o idee mai veche şi anume de a fotografia mulţi oameni, în timp foarte scurt, cu aplicaţia pentru iPhone numită "Hipstamatic", a explicat Vali.

Au fost şi sceptici… "Ultima oară când te-am văzut la un shooting foloseai echipamente de mii de euro… Ce-ţi veni acum cu telefonul ăsta?" Una peste alta a fost super fun şi, personal, sunt foarte mulţumit de rezultat !, a mărturist Vali pe blogul personal.

Vali “şi-a făcut damblaua”, iar vedetele prezente i-au făcut jocul. Printre cei mai veseli fani ai acestei idei, care s-au lăsat pozaţi de Vali Bărbulescu, se numără: actriţa Maria Dinulescu, Dana Marijuana, Florin Grozea, Mihai Sturzu, bloggerul Cristi Dorombach, actorul Florin Piersic Jr., Zoli de la Sistem, Sasha Lopez, Rita Mureşan, Sylvia, băieţii de la Alb-Negru, şi, bineînţeles, colegii de la Radio 21 – matinalii de la BINE DIMINEAŢA (Paul, Ioana şi Bogdan), DJ Optik şi matinalii de weekend (Shurubel, Anca şi Cretzu, echipa AFTERPARTY).

Galeria HIPSTARBUCKS PEOPLE PROJECT îşi aşteaptă vizitatorii pe blogul valibarbulescu.posterous.com.

Bucuresti, 21.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *