free download 78 travel guides written by experts

Radio 21- Fabrica dementa – Elena Basescu s-a ratacit in Bruxelles

Marţi, Orlando, Blaj şi Bubanu au dat ascultătorilor din „Fabrica Dementă” de la Radio 21 o veste care i-a cutremurat: „Elena Băsescu s-a rătăcit în Bruxelles”.

„Umblă vorba că fiica cea mică a Preşedintelui a fugit de acasă cu banii statului şi l-a minţit pe Traian Băsescu că s-a angajat în Parlamentul European”,a povestit Bubanu.

„Îngrijorat, tatăl fugarei, interpretat de colegul nostru Orlando, a sunat întâi la Parlamentul European, dar acolo erau toţi în vacanţă. Cunoscându-şi odrasla, Băsescu a sunat la toate barurile, cluburile şi cafenelele din Bruxelles, în speranţa că o va găsi pe mezina familiei în locurile ei preferate”, explică Blaj.

„Am continuat şi azi rubrica „Telefonul fără fir” prin care vrem să demonstrăm ce persoanele publice din România sunt total necunoscute peste hotare. Am sunat la o cafenea din Bruxelles, m-am prezentat ca fiind Preşedintele României, o ţară mică din Asia şi i-am povestit interlocutorului meu că o caut pe fiica mea Elena, care a fugit cu banii poporului şi că mi-e teamă se nu se fi rătăcit printr-un local. Deşi i-am descris-o ca având buze foarte mari, enorme chiar şi cu o voce fandosită, tânărul a fost foarte amabil cu mine şi mi-a spus că nu o cunoaşte, sfătuindu-mă să o caut cu ajutorul poliţiei sau să vin personal acolo”, povesteşte Orlando.

Auzind teribila ipoteză a dispariţiei Elenei Băsescu, ascultătorii Radio 21 le-au transmis celor trei demenţi că este imposibil să te rătăceşti în acel oraş pentru că sunt indicatoare peste tot. Bubanu le-a răspuns prompt şi cu umor: „Înseamnă că voi nu o cunoaşteţi pe EBA. Ea se poate rătăci şi într-un autobuz”.

Înregistrarea telefonică cu Preşedintele care îşi caută fiica prin cafenelele din Bruxelles poate fi ascultată în întregime pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 16.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *