free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 – Corina vrea sa-si lanseze o linie proprie de uniforme

Binecunoscuta cantăreaţă şi interpreta piesei “No Sleepin”, Corina a declarat, în cadrul emisiunii BINE DIMINEAŢA de la RADIO 21, că apreciază propunerea deputatului Cezar Preda de a susţine obligativitatea uniformelor în toate şcolile din această toamnă.

“Am fost de mică pasionată de modă. Am purtat uniformă, dar la un moment dat am început să mă îmbrac foarte în trend. Am fost o dată cu tocuri şi m-a trimis acasă. Dacă umblam cu buzunarele întoarse, dirigintele mă trimitea acasă pentru că el considera extravagantă ţinuta mea”, a mărturisit Corina.

Deşi e considerată un style-icon pentru adolescenţi şi susţine libertatea exprimării personalităţii prin modă, vedeta e de părere că unii “au luat-o razna cu stilul vestimentar”.

Matinalii Paul, Ioana şi Bogdan o încurajează pe Corina să înceapă o afacere cu uniforme, pentru că astfel elevii nu şi-ar mai face griji că nu sunt trendy sau cool.

“Uniformele de pe vremuri erau urâte, realizate din materiale supraelastice. Acum, să porţi uniformă mi se pare o idee chiar drăguţă. Aş putea face un business din asta. Domnul care s-a gândit la asta mi-a făcut un bine. Aş putea realiza o linie proprie de uniforme, pe care să le comercializez pe site, să fie ca un fashion ID”, a adăugat Corina.

Şi pentru că Ioana este principala susţinătoare a acestei afaceri, celebra cântăreaţă i-a promis acesteia că prima uniformă va fi croită special pentru ea, spre bucuria colegilor de emisiune, care speră să o vadă pe Ioana cu o fustă cât mai scurtă.

Bogdan aşteaptă cu nerăbdare şi petrecerea cu uniforme la Radio 21, după ce Corina a promis că va face câte una pentru toată lumea.

Corina este considerată de mulţi tineri cea mai trendy artistă din România. Cântăreaţa a lansat la începutul acestui an clipul piesei NO SLEEPIN, în care dansează la bară îmbrăcată într-un corset negru, conturându-şi astfel imaginea funk-burlesque. Vedeta promovează un stil îndrăzneţ, care nu se traduce, însă, printr-un comportament indecent. În opinia ei, socializarea nu se face în baruri, când există o mulţime de locuri cool în care se poate asculta muzică bună, iar şcolile ar trebui să fie un mediu sigur, care să-i ferească pe copii de droguri.

Ascultă opinia Corinei despre introducerea uniformelor in toate şcolile şi află mai multe despre viitoarea afacere a celebrei cântăreţe pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 24.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *