free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 aduna zeci de iubitori de distractie intr-un flashmob

– Gangnam Style, sambata 27 octombrie

Realizatorii emisiunii Request 629 de la Radio 21, Cristi Stanciu și Liviu Hodor, pregătesc sâmbătă, 27 octombrie, începând cu orele 18.00, în București Mall Vitan, cel mai antrenant și energic dans al anului: Radio 21 Gangnam Style cu Request 629 .

Cei doi vor să adune un număr record de amatori de distracție pentru a dansa, alături de ei și de echipa Radio 21, pe ritmurile piesei care a făcut furori în toată lumea, Gangnam style.

La intrarea în Cinema Hollywood Multiplex din București Mall Vitan, le va fi alături o trupă de dansatoare profesioniste în ale dansului Gangnam Style, din Asociația Interculturală Româno-Coreeană, dar și ascultători fideli ai postului Radio 21.

Cele aproape 18 mii de vizualizări de pe Youtube ale filmului realizat de către Liviu Hodor și Cristi Stanciu, dansând Gangnam Style și dorința de a vedea cât mai mulți oameni distrându-se, i-au făcut pe realizatorii emisiunii Request 629 să organizeze acest eveniment, sâmbătă, 27 octombrie, începând cu orele 18.00, la intrarea în Cinema Hollywood Multiplex din București Mall Vitan.

Emisiunea Request 629 cu Liviu Hodor şi Cristi Stanciu se aude la Radio 21 de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00.

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *