free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 – Adrian Bumbescu: „Imi doresc sa joc intr-o productie romaneasca”

Modelul Adrian Bumbescu, fiul fostului stelist campion al Europei in 86 la Sevilla, a povestit matinalilor de la Radio 21, Paul, Ioana şi Bogdan despre proba dată la celebra emisiune X Factor UK şi despre planurile sale.

Adrian Bumbescu e unul dintre puţinii români care au întâlnit-o pe Cheryl Cole. 

Modelul în vârstă de 24 de ani a participat anul trecut la o audiţie pentru emisiunea X Factor UK, unde a cântat piesa “Fight For This Love” ce-i aparţine celebrei cântăreţe aflate în juriul acestei emisiuni. Deşi n-a primit un DA din partea acesteia în urma prestaţiei sale muzicale, s-a ales cu o mulţime de complimente la adresa felului în care arată. Adrian a fost teribil de emoţionat pe scenă, însă, speră ca la anul să fie mult mai pregătit şi să-şi încerce din nou norocul.

Invitat în cadrul emisiunii BINE DIMINEAŢA de la Radio 21, Adrian le-a povestit matinalilor Paul Ipate, Ioana Blaj şi Bogdan Ciudoiu despre această experienţă.

Bogdan a mărturisit că este invidios pentru că a avut ocazia să se afle în preajma superbei Cheryl Cole, mai ales după ce Adrian a declarat că o vede ca pe „vecina de vizavi” şi ca vedeta e o mignonă extrem de frumoasă, cu o personalitate extraordinară.

Paul l-a sfătuit să nu-şi pună aparat dentar pentru că e sigur că fetelor le plac băieţii peltici.

Ioana l-a rugat să-şi dea tricoul jos, aşa cum a făcut-o LIVE şi înainte de emisiunea X Factor, spre admiraţia fetelor din preajmă, însă, Adrian i-a spus că e deja la bustul gol fiindcă abia s-a trezit.

Ioana a reusit să afle şi ce parfum purta Adrian atunci când a impresionat-o pe Cheryl Cole – HERMES – Un Jardin Sur Le Nil.

Băiat ambiţios şi talentat, Bumbescu n-a ezitat să vorbească şi despre planurile sale în carieră.

„Îmi doresc o carieră muzicală aici şi vreau să joc într-o producţie românească”, a spus Adrian.

Până una alta, Adrian l-a inspirat pe Bogdan să participe la un fel de X Factor, marca Radio21. Parodia care-l urmăreşte pe Bogdan în încercarea sa de a-l impresiona pe juratul Vali Bărbulescu este disponibilă pe pagina de Facebook, Radio21 Romania – www.facebook.com/radio21 si pe .www.radio21.ro.

Bucuresti, 21.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *