free download 78 travel guides written by experts

Radio 21 a lansat, astazi, imnul Liberty Parade 2014:

J Andi feat. Alexandra Stan – „Set me free”

Dj Andi și Alexandra Stan au lansat, astăzi, live, la Radio 21, imnul Liberty Parade 2014 – „Set me free”!

Ajuns la cea de-a 14-a ediție, Liberty Parade – cel mai mare eveniment dance din România – are loc sâmbătă, 26 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena. Anul acesta show-ul va avea un cu totul alt concept, organizatorii promit un eveniment complet ieșit din tipare.

Imnul, aici: //youtu.be/cgwKelM1AYE.

„Va fi un Liberty Parade special, va fi o altfel de scenă, va fi ceva inedit pentru România. Va fi o poveste. La propriu. Dau doar un indiciu: Game of Thrones” a dezvăluit, astăzi, DJ Andi.

Alexandra le-a mărturisit băieților de la PatruLA 21 că este fan Liberty Parade și că e foarte fericită că anul acesta piesa ei împreună cu DJ Andi – „Set me free” a devenit imnul acestui eveniment: „Mă simt foarte fericită că am putut face asta. Eu demult urmăream Liberty Parade, fiind din Constanța, vă dați seama: merg cu prietenii la Liberty de când aveam 18 ani. E un eveniment foarte special, cu o energie senzațională”.

Alexandra și DJ Andi s-au încăpățânat să aducă soarele și marea în studioul Radio 21, în ciuda ploii și a vremii neprietenoase de astăzi. Artista chiar s-a îmbrăcat de plajă și și-a pus și ochelarii de soare, ca să stea la terasa improvizată pe „plaja” de la Radio 21. Ei au povestit relaxați despre cum au ajuns să colaboreze pentru imnul Liberty Parade:

„Eu eram prin studio, de fapt mă dusesem să înregistrez noul meu single pe care îl voi lansa foarte curând și oamenii tocmai lucrau la piesa asta. Am auzit-o și le-am spus că neapărat trebuie să cânt eu piesa asta! Serios, am ascultat-o și mi-a plăcut atât de mult, încât nu știu cum să-ți descriu.. eram toți pe pereți! O ascultam dată la maxim!!! Mie mi se pare foarte tare mesajul piesei, în ton 100% cu Liberty Parade: Set me free!”, a povestit Alexandra.

Piesa „Set me free” cântată de Dj Andi feat. Alexandra Stan este o producție „Fonogram Studios”, muzica: Alexandru Cotoi, Ionuț Adrian Radu, Mika Moupondo, text: Mika Moupondo, orchestrație: Alexandru Cotoi, Ionuț Adrian Radu, Mika Moupondo.

Zeci de mii de fani ai muzicii dance se vor afla și anul acesta la cea mai mare petrecere în aer liber de pe litoralul românesc, pentru o noapte magică în care energia și visarea se vor îmbina pe plaja dintre Venus și Saturn, într-un mega-show de sunet și lumină, care va dura ore în șir!

„Liberty Parade”, produs în întregime de Radio 21 este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului. Anul trecut, aproape 80.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, până la răsăritul soarelui.

Un eveniment marca Radio 21, organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia. Parteneri: Music Channel și Kanal D. Enjoyed with Golden Brau. Refreshed by Pepsi – live for now!

Cele mai noi informații despre Liberty Parade 2014, aici:
libertyparade.radio21.ro/
www.facebook.com/libertyparade.

Bucuresti, 27.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *