Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Radacini Motors si BCR Leasing au, de Sarbatori, o oferta speciala

Radacini Motors si BCR Leasing lanseaza, incepand din aceasta saptamana, o oferta promotionala de exceptie pentru Cadillac BLS, marca de automobile recunoscuta pentru eleganta si prestigiu.

Cu o dobanda preferentiala de numai 5,9% si preturi absolut accesibile, care incep de la 23.773 Euro plus TVA, oferta speciala se evidentiaza si prin dotarile standard care includ airbaguri frontale si laterale sofer si pasager, cortina fata si spate, tetiere fata active la impact, ABS, controlul tractiunii, controlul stabilitatii. Inaltele standarde de siguranta sunt completate de echipari high tech ce includ, tot in standard, calculator de bord, sistem audio cu comenzi vocale si cruise control comandate de pe volan. Cadillac BLS vine cu motorizari care incep de la 1,9 Turbo Diesel 150 CP, pana la 2,8 Turbo 255CP. Consumul mediu in regim urban, extraurban si mixt, pentru prima varianta, este de 8,1/4,9 si respectiv 6,1 litri la 100 km. Sistemul de transmisie se face prin cutie de viteze cu 6 trepte, cu comanda manuala sau automata. Sistemul automat are optiunea de comanda manuala pe volan.

Cei care aleg o astfel de masina de la Radacini Motors, beneficiaza in perioada 3 decembrie 2007 – 31 ianuarie 2008, de un sumum de confort si rafinament oferit gratuit prin Pachetul Presige: sistem de navigatie DVD, sistem audio premium Bose, tapiterie din piele si decoratiuni din lemn de nuc. Aceast pachet este oferit pentru nivelurile de echipare Business, Elegance si Sport.

Si pentru ca totul sa devina foarte la indemana, BCR Leasing combina avantajele unei dobanzi reduse cu perioade de leasing intre 1 si 10 ani.

RADACINI MOTORS SRL, dealer autorizat pentru marcile Opel, Chevrolet, Cadillac, Corvette si Hummer, este în prezent unul dintre cei mai importanţi distribuitori de automobile din tara. Optand pentru piata premium din Romania, odata cu lansarea marcilor Cadillac, Hummer si Corvette, trei nume cu rezonata exotica in Europa, Radacini Motors ofera practic trei alternative viabile la multe marci de prestigiu de pe Batranul Continent.

Bucuresti, 4.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *