Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Racoreste-ti vara cu noul NESCAFÉ Frappé cu aroma de Gianduia

NESCAFÉ îţi propune vara aceasta un deliciu revigorant care îţi va da pofta de distracţie: noua ediţie limitată NESCAFÉ Frappé cu aromă de Gianduia. Intensitatea şi rafinamentul ciocolatei cremoase se îmbină perfect cu savoarea alunelor de pădure pentru a crea gustul unic de Gianduia pe care îl vei savura în zilele călduroase de vară.

“Tinerii îşi doresc să încerce ceva nou în fiecare zi, să aibă parte de experienţe cât mai diverse şi dinamice pentru a învinge plictiseala. De aceea, lansăm un nou sortiment în segmentul de Frappé: NESCAFÉ Frappé cu aromă de Gianduia – un produs unic în categoria mixurilor de cafea, care răspunde gusturilor tot mai variate ale consumatorilor,  fiind un aliat perfect pentru zilele toride de vară.”, declară Andreas Kouroumalis, Beverages Business Manager Nestlé Romania.

Indiferent când alegi să bei un pahar de cafea NESCAFÉ Frappé cu aromă de Gianduia este o modalitate simplă şi rapidă de revigorare pentru orice moment.

“Vara înseamnă distracţie şi întâlniri zilnice cu prietenii pentru a discuta planurile de vacanţă sau a pune la cale următoarea petrecere. Iar un pahar de cafea NESCAFÉ Frappé cu aromă de Gianduia este soluţia perfectă pentru a petrece mai mult timp împreună şi a ne binedispune în fiecare zi, fiind în acelaşi timp o băutură delicioasă.”, afirmă Sînziana, 23 de ani, studentă.

Ia un pliculeţ de NESCAFÉ Frappé cu aroma de Gianduia şi adaugă 150 ml apă rece pentru a obţine o băutură perfectă. Adaugă şi două-trei cuburi de gheaţă atunci când simţi nevoia să bei o cafea extrem de răcoritoare în zilele călduroase de vară.

NESCAFÉ Frappé cu gustul său de 3 ori bun va da tonul unei veri în care plictiseala nu îşi are locul!

Bucuresti, 20.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *