celula de arta octombrie

Raben Logistics România – Baia Mare și Roman – 6 depozite naționale

Raben Logistics România, a deschis două noi depozite. Pe 1 Aprilie 2020, noul depozit din Municipiul Baia Mare, județul Maramureș și-a început activitatea logistică iar la începutul anului noua locație din localitatea Roman județul Neamț. In prezent, rețeaua de distributie naționala are 6 locații pe teritoriul României și un spațiu total de 10.000 de metri patrați pe care îi folosește ca spațiu de cross-docking.

“Deschiderea depozitelor din Baia Mare si Roman ne ajută sa îmbunătățim timpii de colectare si de livrare a mărfurilor atăt in zona Moldovei căt și în zona Oașului. Crescând numarul de depozite, creștem calitatea transportului oferit clienților noștri și îi ajutăm să își consolideze la rândul lor relațiile comerciale pe care le au. Este felul nostru de a le mulțumi si de a-i susține sa se dezvolte. Ne străduim sa le oferim acestora, beneficiul unui serviciu de încredere, astfel încât să isi focuseze atenția pe dezvoltarea afacerii lor. Suportul nostru este apreciat de clienți, care ne sunt parteneri pe tot acest drum, iar în conjunctura ultimelor schimbări socio-economice, datorate coronavirusului, prezența unui partener puternic este cu atât mai apreciată, cu cât ne asumăm responsabilitatea continuitații afacerii partenerilor noștri. Ne dorim sa devenim lideri pe piața din România și nu ne abatem de la acest obiectiv. – Valentin Storoj- Director General al Raben Logistics România

Noul depozit modern din Baia Mare se află pe Str. Ariesului nr 34. Suprafața totală este de 500 m.p. Depozitul este gândit ca spațiu de transbordare a mărfurilor și deservește județele Maramureș si Satu Mare, cu o flotă de până la 10 mașini. Noul depozit este interconectat cu depozitele din Cluj și Sibiu pe rute zilnice.

Raben Logistics România

„Reușim sa colectăm în acest fel comenzile plasate în aceeași zi pentru clienții Raben din Satu Mare și Maramureș” – ne explică Marius Szabo, Managerul Filialei din Baia Mare.

Prin deschiderea depozitelor din Baia Mare si Roman, Grupul Raben crește capacitatea de colectare si livrare la nivel național. Transportul mărfurilor din traficul internațional sunt si ele optimizate în acest fel.

Două noi depozite deschise in ultimele 4 luni reflectă politica pe care Grupul Raben o are în toate țarile în care este prezent și obiectivul pe îl are, acela de a deveni un partener strategic al companiilor din piața locală.

Cu o creștere rapidă, Raben incepe să impună și pe piața din România un standard al transportului foarte ridicat. Investiția in programe specializate de urmarire a expedițiilor precum ETA de exemplu (estimarea intervalului de timp în care se va face livrarea, cu o precizie de 2 ore), duc la creșterea semnificativă a calitații și aduc implicit și o optimizare a costurilor pentru partenerii companiei. Raben Logistics România are în plan deschiderea unui noi depozit anul acesta, în zona Olteniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *