cleaning show toamna top
Shadow

Raben Group preia Bas Group

Raben Group a preluat 100% acțiunile Bas Group, cu efect retroactiv de la 1 ianuarie 2021. Odată cu tranzacția, Raben achiziționează toate locațiile Bas Group din Olanda, Slovacia și Italia, împreună cu o echipă de 210 angajați. Tranzacția este deja aprobată de autoritățile antitrust.

BAS Group este un furnizor de servicii logistice. Compania este o afacere de familie care a fost fondată în 1986. BAS Group are o capacitate de depozitare de aproape 50.000 m2 și o flotă proprie de camioane și remorci. Compania acordă o importanță deosebită transportului internațional de grupaj, specializată în conexiunile dintre Olanda și Italia.

“Ca familie, am ajuns la punctul în care a trebuit să facem o alegere între a crește în mod autonom sau a ne alătura unui furnizor de servicii de logistică profesional mai mare. Când Raben și-a exprimat interesul, noi, ca familie, am decis să vindem acțiunile. Sectorul logistic se va schimba considerabil în următorii ani, rezultând nu numai oportunități, ci și amenințări. Devenind parte a unei organizații profesionale mai mari precum Raben Group, noi, ca jucător de dimensiuni medii, vom fi mai puțin vulnerabili la aceste influențe externe.” – a spus Lorenzo Bas, CEO Bas Group

Raben Preia BAS Group

Raben Group își are originea în Olanda, dar sediul central este situat în Poznan în Polonia, încă din anii ’90. Raben are 90 de ani de experiență și este activ în 13 țări europene, cu peste 150 de locații, aproximativ 1.200.000 m.p. de depozitare și o cifră de afaceri anuală de 1,3 miliarde de euro. Biroul din Olanda este situat în Oss.

Prin achiziționarea Bas Group, Raben, o companie de familie, și-a extins rețeaua în sud-vestul Europei și și-a consolidat poziția în domeniul logisticii contractuale și al transportului intermodal. Nu numai clienții Bas, dar cu siguranță și angajații săi vor putea profita de oportunitățile din cadrul Raben Group.

“Achiziționarea Bas Group oferă noi oportunități în Europa, extinzând în același timp rețeaua noastră. În plus, va consolida poziția noastră în Benelux și va spori oportunitățile de creștere în sudul Europei.” – spune Ewald Raben, CEO Raben Group

Ambele companii acordă o mare valoare responsabilității sociale, eticii și integrității, cu un angajament puternic față de inovație și durabilitate.

“Toți angajații și relațiile Bas Group sunt binevenite în Raben Group, împreună vom extinde și mai mult succesele noastre.” – subliniază Berend Jan Schuring, Director General, Raben Netherlands BV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.