free download 78 travel guides written by experts

R.O.A., in exclusivitate la Radio 21: „Vrem sa ne extindem trupa!”

Aflaţi pentru prima dată într-un studio de radio în formula R.O.A, Cezar Stănciulescu aka Junkyard şi Bogdan Popoiag alias Unu’ au dezvăluit, în exclusivitate pentru Radio 21, că pregătesc un album, că doresc să îşi extindă trupa şi că vor susţine concerte live.

Invitaţi în emisiunea REQUEST 629 de la RADIO 21, băieţii de la R.O.A i-au susprins pe DJ Andi şi Liviu Hodor cu povestea piesei NE PLACE.

„Piesa a pornit de la un concept al lui Bogdan, de la un scenariu, de la un clip şi de acolo a continuat… Eu sunt responsabil de versuri şi cred că am fost un responsabil bun. (…) A ieşit pur şi simplu”, a mărturisit Cezar. Inspirate de întâmplările din copilărie – monezile care se expandau pe linia de tramvai, fumigenele confecţionate din plasticul de pe acordeoane învelit în staniol, pungile de plastic umplute cu apă şi aruncate în stradă – versurile piesei NE PLACE au ajuns rapid cunoscute de public.

„Ne-am gândit că piesa va ajunge plăcută, nu ne-am aşteptat într-un timp atât de scurt, dar e mişto!”, au spus membrii trupei.

Cei doi au dezlegat în direct şi „misterul” momentului din clip în care este distrusă o chitară. „Evenimentul” s-a produs la finalul a două luni de filmare, chiar dacă nu făcea parte din scenariu.

„Am spart o chitară şi lumea e supărată, dar oricum era una distrusă. E un fetiş din copilărie. Am crescut cu muzica rock a anilor ’70 – ’80 – ’90 şi probabil ne-au marcat acele momente când artişti celebrii ca Jimi Hendrix sau Pete Townshend ( The Who ) isi "sacrificau eroic" instrumentele”, a declarat Bogdan, sfătuind în acelaşi timp tinerii să nu facă asta acasă.

„Rise of artificial” e un nume la care Cezar Stanciulescu (Junkyard) şi Bogdan Popoiag s-au oprit pentru că marchează pentru ei „momentul 2011 bazat pe electronică, inteligenţă artfiicală, bazat pe E-uri, tot feluri de substanţe, plus ipocrizie”.

„Am vrut să începem altceva, să începem o trupă”, a menţionat Cezar.

Băieţii de la R.O.A lucrează la piese noi, vor să filmeze încă un clip în aprilie şi doresc să îşi extindă trupa cu un tobar şi un chitarist, şi se pregătesc serios pentru a susţine concerte live.

Interviul cu cei mai cunoscuţi practicanţi de hidroderanj, realizat de Dj Andi şi Liviu Hodor, poate fi regăsit, în format video şi pe www.radio21.ro. Veţi afla de câte flotări sunt în stare R.O.A şi ce le mai place…

Bucuresti, 28.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *