Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Queen Mary of Romania – Letters to Her King

Sorin Cristescu     
Editura Tritonic

Colectia Istorie a Editurii Tritonic s-a imbogatit recent cu o carte-invitatie in universul personal al Reginei Maria si al Regelui Ferdinand I (alintat Nando).

Aceste scrisori – redate in limba germana sau engleza (chiar si cateva in franceza) si insotite de un studiu introductiv util – le ofera cititorilor posibilitatea de a afla mai multe despre rege si regina, despre relatia lor (una cu dificultati si chiar tentatii), dar si despre evenimentele istorice din intreaga perioada acoperita. Veti vedea trimiteri si chiar scrisori catre persoane variate, toate ajutand cititorii sa inteleaga mai bine acea perioada si pe cei care conduceau tara.

De la probleme datorate religiilor diferite si pana la perioade minunate pentru cuplul regal, de la „tentatia” Zizi Cantacuzino si pana la probleme de sanatate, toate acestea si multe altele sunt acoperite de scrisori.

„Queen Mary of Romania – Letters to Her King” se constituie asadar intr-o lectura interesanta pentru cei care doresc sa vada cum a evoluat relatia celor doi, pentru cei care vor sa afle mai multe detalii despre viata lor tinand cont de importanta lor pentru tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *