metalshow

Quarterback – Intelligence la targuri si expozitii

Bucuresti – U Business Center, Sala Smarald 17 Martie 2007
QB

Stiati ca peste 30% din informatiile despre actorii din mediu de afaceri si tendintele in industrie le puteti colecta organizat pe durata unui targ sau a unei expozitii? O echipa bine pregatita va fi in masura sa adune mai multe informatii utile decat puteti spera sa colectati, in alte imprejurari, in decursul unui an intreg!

Stiati ca un astfel de eveniment furnizeaza cel mai mare potential pentru colectarea de informatii in cea mai scurta perioada de timp si cu cele mai mici costuri? Stiati ca sunt foarte putine companii care exploateaza aceasta oportunitate intr-o maniera sistematica si proactiva?

Culegerea profesionista de informatii la targuri si expozitii, prin aplicarea unor tehnici de QUARTERBACK specializate, va conduce la evidentierea tendintelor strategice din piata, greu de surprins prin metodele clasice de obtinere a informatiilor.

In acest context va invitam la singurul curs practic care va ofera:
– algoritmul de pregatire al unei echipe specializate
– modelele de documente sablon de planificare si raportare a informartiilor culese
– tehnicile de interviu pentru obtinerea de informatii

Data: 17 martie 2007 intre orele 9.00 si 16.00
Locatie: Sala SMARALD la "U" Business Center (Cladirea Citybank), Bdul. Iancu de Hunedoara nr. 8, sector 2, Bucuresti (langa Piata Victoriei)
Cost: 350 RON + TVA / persoana. Pentru 2 sau mai multi participanti de la aceeasi firma platitoare se acorda o reducere de 5% din taxa de participare. Sunt incluse in pret materialele suport de curs, tratatiile pentru pauzele de cafea si masa de pranz.

Pentru inscrieri puteti folosi acest link.

Bucuresti, 27.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *