Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

QNAP TS-1677X este cel mai bun NAS, conform European Hardware Awards 2019

QNAP Systems anunță că serverul NAS Enterprise TS-1677X a câștigat premiul pentru “Cel Mai Bun Dispozitiv NAS” în cadrul competiției European Hardware Awards 2019, depășind prin performanțe numeroase produse de stocare competitoare.

“TS-1677X este un server de mare performanță, echipat cu procesoare Ryzen™ și adresat utilizatorilor business pentru dezvoltarea de soluții de stocare ‘big data’ orientate pe AI. Dispozitivul oferă multiple facilități inteligente, precum virtualizare, aplicații containerizate, capabilități avansate de operare și numeroare aplicații ce-i adaugă valoare. Suntem onorați că a primit premiul ‘Best NAS Device’ în cadrul European Hardware Awards 2019”, a declarat Meiji Chang, General Manager al QNAP.

TS-1677X este echipat cu un procesor AMD Ryzen™ cu până la 8 nuclee / 16 fire de execuție. Atunci când este folosit împreună cu o placă grafică de top, TS-1677X furnizează performanțe de calcul incredibile ce pot susține aplicațiile bazate pe auto-învățarea mașinilor pentru procesarea unor date masive.

QNAP TS-1677X

Procesorul AMD Ryzen™, ce atinge frecvențe de până la 3,7GHz în modul Turbo Core, îmbunătățește semnificativ performanțele mașinilor virtuale găzduite pe NAS.

Află mai multe despre QNAP TS-1677X.

Click pentru a vedea lista completă de câștigători.

Video de la ceremonia de premiere:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *