metalshow

QB Promotion comunica deschiderea Promenada Mall

Pe 16 noiembrie QB Promotion a dat tonul festivitatilor la deschiderea primului mall din viitoarea capitala culturala europeana.

Promenada Mall este un brand nou, creat special pentru Sibiu, in cadrul parcului comercial European Retailpark Sibiu.

QB Promotion a castigat acest cont in urma unui pitch in luna septembrie, solicitat de agentul exclusiv pentru inchirierea spatiilor comerciale ale  mall-ului, compania Activ Consulting, birou asociat Cushman & Wakefiled. Activ Consulting (www.activconsulting.ro; www.cushman&wakefield.com ) – asigura servicii de management si marketing pentru intreg complexul European Retailpark Sibiu.

 

Venind cu identitatea de brand, Promenada Mall a solicitat participantilor la pitch elaborarea strategiei de comunicare si a signalisticii indoor si outdoor. QB Promotion a castigat componenta de comunicare urmand a desfasura pentru Promenada Mall proiectele de strategie, creatie, media planning & buying, PR & BTL si productie publicitara.

Cu un timing strans de pregatire, posibil doar prin comunicare eficienta cu clientul si incredere reciproca, primul proiect a fost un succes: lansarea publica a brandului Promenada Mall.

Mixul de comunicare a urmarit mai multe componente: ATL, PR si BTL. QB Promotion a realizat pentru Promenada Mall atat conceptul de lansare cat si promovarea si implementarea  acestuia. Campania a cuprins: mediatizare in etapa de prelansare, activitati de PR la deschidere: conferinta de presa si cocktail pentru repezentatii oficiali, mega concert Morandi si Directia 5 in parcarea mall-ului, iar in prezent agentia pregateste demararea primei promotii.

Prima promotie Promenda Mall va intampina sibienii cu un premiu de exceptie: un autoturism. Pentru aceasta participantii trebuie sa faca cumparaturi in Centrul Comercial Promenada Mall si sa urmareasca instructiunile comunicate. De asemenea amatorii de cumparaturi sunt invitati sa asculte radiourile locale din Sibiu pentru ca vor putea participa la concursuri radio avand sansa de a castiga cumparaturi din magazinele participante. De Craciun QB Promotion si Promenada Mall ii asteapta pe clientii modernului mall cu noi surprize: o tombola cu premii importante.

Echipa care a pregatit proiectul este formata din: Doinita Costache – Activ Consulting, Cristina Berar – Account Manager; Alexandra Oprea – Senior Account Executive, Sorana Ene- Production Manager si Iuliana Albu – Pr & Media Executive

Bucuresti, 28.11.2006 

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *