free download 78 travel guides written by experts

Q2M va gestiona campaniile publicitare de pe portalul Manager.ro

Q2M va administra in exclusivitate campaniile publicitare de pe noul portal de business Manager.ro, lansat saptamana trecuta de Fokus Digital Services, in parteneriat cu Rentrop&Straton.
 
Manager.ro a depasit deja 45.000 de vizitatori unici pe zi, conform Trafic.ro, urmand ca din luna februarie sa aiba rezultate publicate si de SATI, fapt care va confirma aparitia unui nou player important pe segmentul stirilor de business din Romania.

Traficul lunar estimat al portalului Manager.ro va fi, inca de la lansare, de circa 500 de mii de vizitatori unici, format din noii vizitatori, dar si din abonatii celor peste 50 de site-uri editate de  Rentrop&Straton care au fost integrate in noua platforma online.

Beneficiind de o investitie totala estimata in faza finala a proiectului la peste 500.000 euro si de suportul a 97 de specialisti si 24 de editori, Manager.ro ofera stiri si analize pertinente din domenii precum: Financiar-Bancar, Imobiliare,  Auto, IT&C, Taxe si Impozite, Contabilitate, Afaceri, Legislatia Muncii, Asigurari Sociale. Mai mult, noul portal include si o serie de website-uri cu continut specializat printre care se numara Contabilul.ro, Legislatiamuncii.ro, Ideideafaceri.ro, e-Juridic.ro, Infotva.ro, Fiscalitatea.ro, Afacerilacheie.ro, Consultantonline.ro si Blogulspecialistului.ro.

In prezent, reteaua de site-uri reprezentate de Q2M insumeaza lunar un total de 11 milioane de vizitatori unici si aproximativ 88 de milioane de afisari, dintre care site-urile reprezentate in regim de exclusivitate cumuleaza pe luna 5,7 milioane de clienti unici insumati si 45 milioane afisari.

De asemenea, oferta Q2M Business, din care va face parte Manager.ro, reuneste in acest moment o suma lunara de 850 de mii de unici, respectiv 4 milioane de afisari.

Serviciile de comunicare ale Q2M nu se limiteaza insa la reteaua proprie de site-uri, compania oferind, in functie de obiectivele clientilor si partenerilor sai, servicii si strategii complexe de comunicare online, inclusiv campanii de PR, social media si search marketing.

Fokus Digital Services face parte din grupul romano-german Rentrop&Straton care, de 15 ani, e liderul pietei de informatii specializate din Romania, cu peste 200.000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton fac parte, printre altele, lucrarile editoriale din colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Revista Romana, colectia Newsletter, colectia Expert CD, colectia Ghidul Managerului Eficient. De asemenea, Rentrop&Straton organizeaza Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, Seminarul National de Legislatia Muncii si Seminarul National de Controlling si Analiza Financiara.

Q2M este o companie independenta de marketing, PR si vanzari online care s-a format la sfarsitul anului 2010 prin achizitia de catre Global Digital Invest si management buyout a F5 X-Media, structura de vanzari si proiecte cross-media a F5 Webcorp [parte a grupului Realitatea-Catavencu]. Q2M ofera servicii complete de strategie si management al campaniilor new media, vanzari [brokeraj] de spatii publicitare si solutii tehnice de maximizare a veniturilor din online fiind, totodata, organizatorul RoNewMedia – cea mai importanta conferinta internationala dedicata Internetului care are loc in Romania.

Bucuresti, 12.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *