free download 78 travel guides written by experts

PwC România a numit-o pe Georgiana Stancu în poziția de Lider al Departamentului de Resurse Umane

PwC România a numit-o, începând cu luna iunie, pe Georgiana Stancu în poziția de Lider al Departamentului de Resurse Umane.

Georgiana se alătură echipei PwC România după trei ani în care a deținut funcția de Manager de Resurse Umane la IKEA România. Ea are peste 20 de ani de experiență în diverse roluri și industrii, inclusiv în domeniile bancar și retail, timp în care a coordonat numeroase proiecte de dezvoltare organizațională și eficientizare a proceselor de resurse umane, contribuind la construirea brandului de angajator pentru companiile în care a lucrat.

Georgiana Stancu, Lider al Departamentului de Resurse Umane PwC România
Georgiana Stancu, Lider al Departamentului de Resurse Umane PwC România

Este absolventă a facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a facultății de Psihologie din cadrul Universității București. De asemenea, deține o certificare în managementul resurselor umane din partea Societății pentru Managementul Resurselor Umane din Statele Unite ale Americii – HRCI Institute SUA și o certificare de practică în psihologie clinică de la Colegiul Psihologilor din România – COPSI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *