free download 78 travel guides written by experts

„Puterea destinului” – sase luni Acasa cu audiente record

Timp de șase luni, telespectatorii au trait Acasă alături de îndrăgitele personaje ale serialului turcesc Puterea destinului o adevărată poveste de dragoste presărată cu intrigi, conflicte, lupta pentru adevăr, trăită într-o lume modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile.

Cifrele de audienţă au crescut considerabil pe parcursul lunilor de difuzare şi au demonstrat faptul că povestea inedită a serialului a captat atenţia publicului din România.

Rezultatele celui mai bun post românesc dedicat femeilor, Acasă, au fost din ce în ce mai bune, și zilnic în prime time aproximativ 700,000 de telespectatori din mediul urban au urmărit celebrul serial turcesc.

Puterea destinului a clasat postul Acasă pe primul loc în preferințele telespectatorilor pe segmentul său, publicul feminin din mediul urban, cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani, cu o medie de 8.1 puncte de rating și o cotă de piață de 20.8%, fiind urmat de PRO TV, cu 7.5 puncte de rating și 19.2 19.2% share.

În cele șase luni de difuzare, pe segmentul Acasă, postul de televiziune s-a clasat în medie pe locul doi în prime time în preferinţele publicului de pe segmentul comercial, obţinând 5.9 puncte de rating şi 16.7% share. Pe primul loc s-a clasat PRO TV, cu 7.7 puncte de rating și 21.6% share.

Tot pe segmentul Acasă, serialul Puterea destinului a adus postului de televiziune la nivel urban o medie de 6.5 puncte de rating și o cotă de piață de 14.6%, clasându-se pe locul al doilea în preferințele publicului, după PRO TV, care a obținut o medie de 7.5 puncte de rating și 17.0% share.

După ce timp de jumătate de an a ținut telespectatorii în fața televizoarelor, care au urmărit de luni până vineri incredibilele întâmplări ale personajelor principale, serialul turcesc Puterea destinului a lăsat locul de ieri unei alte povești surprinzătoare de viață prezentate prin prisma a doi frați, Kuzey și Guney.

Începând din această săptămână, de luni până vineri, de la ora 19:00, Acasă aduce publicului serialul turcesc, Inimă de frate, o dramă care are la bază relațiile familiale, ura, dragostea, conflictele și sacrificiile.

Bucuresti, 08.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *